Обръчът около Табаков се затяга

Още по-тежки условия на изгнание за Маги в последните епизоди за 2012 г.

Реклама

Разследването на изчезването на Маги все повече отвежда полицията до баща й Радослав. След обвиненията, че той е имал връзка с дъщеря си, става ясно още, че преди време Радослав не е бил командировка в Пампорово, а в Ихтиман, където има и регистрация на негово име в хотела. Полицията попада и на още доказателства в подкрепа на твърдението за романтична връзка между баща и дъщеря, за които ще научим в неделя вечер по bTV.

Драматични обрати и развързки очакват и семействата Андонови и Илиеви

С „приятелската” помощ на Юлия, Косьо разбира, че Ива е спряла противозачатъчните. Реакцията му е много крайна и остра, а действията му обиждат и нараняват дълбоко Ива. Как ще постъпи Косьо и има ли основание за своите действия - ще стане ясно на 16 декември.

В семейство Андонови нещата не са по-розови. Катерина моли Никола сам да подаде оставката си, като му обещава да покрие дълговете му. Никола е обиден, но все пак подава оставка. Радослав разкрива заговора и отказва да се съгласи с приятеля си. Притиснат до стената, Бранко поставя нов ултиматум на Катя. Как ще завърши тази сложна плетеница от емоции, ще разберем в неделя от 22.30 ч.

Най-тежко е положението на Маги,

която горчиво се моли да я пуснат на свобода, но вместо това слагат дървени летви на прозорците, където живее. Какво още ще се случи с изчезналата девойка, ще стане ясно в последните два епизода на „Къде е Маги?” за 2012 г.

Най-нетърпеливите фенове могат да гледат предварително новите епизоди на voyo.bg. За всички нови потребители през декември порталът предоставя възможност да се абонират за два месеца и да ползват безплатно още един.