Войната между Чернев и Табаков става безмилостна

Подкупи, ултиматуми и разкрити тайни в следващите епизоди на "Къде е Маги?"

Реклама

Изчезването на Маги остава на все по-заден план в ежедневието на клана Табакови, което е разкъсвано от все повече конфликти и интриги. Радослав Табаков, който е все по-отчужден от съпругата и дъщерите си, повежда не само открита, но и тайна война срещу полицай Чернев, когото обвинява в бездействие и от когото ревнува. Крупният бизнесмен дори се опитва да вербува един от колегите на Чернев – полицай Павлова. Ще се поддаде ли чаровната дама на интригите, ще потърси ли тя лично отмъщение за несподелената си любов или ще остане лоялна към работата и емоциите си, зрителите на bTV ще разберат в неделя, 9 декември.

И докато Радослав търси отмъщение, Чернев прекарва все повече време не само по работа, но и в леглото, с неговата съпруга Вяра. Двамата стават съюзници не само в романтичните си емоции, но и в разследването срещу Радослав. След поредица събития и лични разследвания Вяра и Чернев разбират, че Радослав е излъгал следствието и съпругата си и за още едно свое „начинание”.

Скандалите и мръсните игри се настаняват трайно и в семейство Антонови. След видеото с дъщеря им Яна и поредицата упреци, Катя и Бранко решават отново да се разделят. Единственият начин двамата да останат заедно е Катя да изпълни условието на Бранко и да уволни от холдинга бившия си любовник Никола. Как ще постъпи Катя, зрителите ще видят в неделната вечер.

И докато Андонови се чудят как да останат заедно, сем. Илиеви става жертва на поредния опит за вмешателство в живота им от страна на Юлия. Русокосата дама не просто внася поредна доза смут в живота им, но дори успява да разкрие тайната на Косьо. Как ще завърши тази сложна плетеница от емоции, зрителите на bTV ще разберат тази вечер от 22.30 часа.

Най-нетърпеливите фенове на „Къде е Маги?” могат да гледат предварително новите епизоди на voyo.bg. За всички нови абонати порталът предлага да тестват услугата безплатно за 7 дни още сега. Феновете на „Къде е Маги?”, които живеят на територията на САЩ и Канада, могат да гледат сериала напълно легално благодарение на партньора на Voyo.bg - myTV.bg.