Кърваво отмъщение и разкриване на истината в последните епизоди на "Къде е Маги?"

Катя прави кошмарно признание на Бранко

Реклама

Катерина Андонова е убила племенницата си Маги. Това все още недоказано предположение на полицай Чернев ще накара топ ченгето да не се поддаде на натиск и да продължи да разследва случая „Маги Табакова”. И докато Катя продължава да се изплъзва като змия, Чернев не спира да търси нови доказателства с помощта на Павлова и въпреки нарежданията на прокурор Маринска.

Това, което Чернев не може да получи, се оказва най-големият кошмар на Бранко

По време на свиждане той разбира цялата истина, мълчаливо призната от съпругата му. Какъв избор ще направи Бранко, на чия страна ще застане той – на Катя и семейството си или на справедливостта и ще има ли заслужено възмездие, ще разберем в последните два епизода на сериала „Къде е Маги?” тази неделя, 24 февруари.   

Драматичната развръзка в отношенията между Бранко и Катерина ще се отрази най-тежко на двете им деца – Яна и Георги. Те ще бъдат оставени на произвола на съдбата и социалните служби, но една нежна ръка ще ги спаси от този кошмар. Чия ще бъде тя и как ще приеме Катерина помощ от човек, когото не обича и когото преди време се опита да съсипе, ще видим тази неделя по bTV.  

Край в отношенията е на път да настъпи и между членовете на другите две семейства

След мръсните номера на Юлия и Дими, Ива прекъсва отношенията си с Косьо. Сърцатият хирург плаща не само за своята добрина и любов към съпругата си, но е на път да загуби и ръцете си след като се опитва да спаси сина си и да изплати дълговете му. Ще успее ли Юлия да раздели семейство Илиеви, какво ще се случи с Дими и ще открие ли той верния път, ще видим в последните два епизода на сериала.  

Най-трудна ще се окаже ситуацията за Вяра, Радо и Чернев, чиито истории се заплетоха в драматичен любовния триъгълник. Каква ще е развръзката за вече самостоятелната и еманципирана Вяра, изгубилия себе си Радо и безпътния до този момент Чернев - ще стане ясно на 24 февруари от 22:30 ч. по bTV.  

Най-нетърпеливите фенове на сериала „Къде е Маги?” финалните два епизода вече са на voyo.bg. За всички нови абонати порталът предлага да тестват услугата безплатно за 7 дни още сега.