Маги вижда член на семейството си

Радослав Табаков се изплъзва от полицията, Чернев е отстранен от случая

Реклама

Случаят „Маги Табакова” излиза извън контрол. Радослав, който е задържан от полицията за изчезването на дъщеря си, е пуснат след като прокуратурата определя доказателствата срещу него като косвени. Решението е Табаков да остане под домашен арест, но на следващата сутрин се оказва, че главата на фамилията не е в къщата. Къде ще отиде Радослав и към кого ще се обърне той за помощ при провеждането на собственото му разследване, ще разберем в неделя вечер.

Изчезването на Радослав още повече изостря конфликта между Вяра и Катя. По-голямата сестра на Радо стига до там, че заплашва снаха си, че ще й отнеме децата, защото Вяра си е позволила на злепостави в техните очи родния им баща. Яна, дъщерята на Катя, става свидетел на скандала между двете жени и изпаднала отново в психична криза, прави пореден опит за самоубийство. Междувременно, брат й Георги и братовчед й Дими бягат към морето.   

Информацията за обвиненията срещу Радослав и неговото бягство достигат и до Маги. Разстроена, тя решава да направи опит за бягство като се измъкне през прозореца по навързани чаршафи. По време на опасното спускане Маги пада и губи съзнание, а когато отваря очи вижда добре познатата физиономия на член от семейството. Кой е този човек, ще разберем в неделя, 20 януари, от 22.30 ч.

Най-нетърпеливите фенове на сериала „Къде е Маги?” могат да видят епизодите 7 дни преди ефирното им излъчване на voyo.bg. За всички нови абонати порталът предлага да тестват услугата безплатно за 7 дни още сега. Освен това всеки потребител на voyo.bg, който има активен платен абонамент за платформата през януари, ще участва в томбола. Наградата е лаптоп и 5 едногодишни абонамента.