Тайните на Табакови излизат наяве

Отношенията между членовете в семейството стават все по-сложни

Реклама

Връзката между Вяра Табакова и полицай Чернев вече е известна не само на полицай Павлова, но и на Радослав Табаков, а от там - и на цялата фамилия. Това разкритие докарва инфаркт на Радослав и озлобление у Катерина, която дори заплашва снаха си. Междувременно, записът, направен от полицай Павлова, попада в ръцете на много хора. Какви ще са последствията от излизането наяве на скандалния разговор, ще видим в първите епизоди на сериала за 2013 г.
Не по-малко драматични са отношенията и в семейството на Ива и Косьо Илиеви. След скандала  им, той не иска да се прибере вкъщи и моли Юлия да преспи у тях. След няколко чаши вино тя решава, че това е моментът да прелъсти Косьо. Когато се прибира, той решава да признае на съпругата си една дълбоко пазена тайна. Каква е тя, ще стане ясно в неделя, 6 януари, от 22.30 ч.

Катя и Бранко пък са на път да се съберат отново. Яна и Георги изпадат в ужас, Яна отказва да яде, а Жоро вдига бунт срещу майка си, която отново му налага да спре със свиренето. Как ще  завърши и този опит за семейно помиряване, ще стане ясно в първите два епизода на „Къде е Маги?” за януари.

Най-нетърпеливите фенове на „Къде е Маги?” могат да гледат предварително новите епизоди на voyo.bg. За всички нови абонати порталът предлага да тестват услугата безплатно за 7 дни още сега.