Маги Табакова не е отвлечена – новата версия на полицията в "Къде е Маги?"

Изневери и разочарования отключват поредица от събития в сериала по bTV в четвъртък вечер

Реклама

Отвличане или бягство е истинската причина за изчезването на Маги Табакова, която роднини, полицаи и зрители издирват вече втора седмица в ефира на bTV. Отговор на този въпрос ще даде полицай Андрей Чернев (Иван Бърнев), чието разследване ще поеме в нова посока.

Спецченгето и майката на Маги - Вяра Табакова (София Кузева-Чернева), обединяват усилията си в разкриването на загадката. Вяра разбира, че в последно време дъщеря й се е държала странно, не е ходила на училище и е плакала „за майка си”. За съжаление Вяра ще разбере само една малка част от истината, но пък тя ще бъде достатъчна да влоши отношенията й със съпруга й Радослав. А истината е тежка – Маги е разбрала за изневярата на баща си ... със секретарката Лили. Неспособна да прости, объркана и огорчена Маги губи уважението към родителите си и най-вече към своя баща. Радослав Табаков (Георги Стайков) и полицай Чернев разбират цялата истина, но и двамата са твърдо решени да запазят някои детайли от Вяра. Мотивът и на двамата е един и същ – обичта, която изпитват към нея. Новите факти обръщат не само посоката на разследването, но и усещанията на Табаков и Чернев. Двамата мъже, които не се понасят, стигат до извода, че не отвличане стои в основата на изчезването на Маги, а бягство.

В следващите епизоди на сериала, който от тази седмица се излъчва в дните вторник, сряда и четвъртък от 20.00 часа, катаклизми ще има и в живота на останалите герои. Сивият кардинал в семейството и холдинга на Табакови - Екатерина Андонова (Параскева Джукелова), ще бъде заподозряна в изневяра от съпруга си Бранко (Атанас Сребрев). Доктор Косьо Илиев (Влади Люцканов) е на път да разкрие пред съпругата си Ива  (Маргита Гошева), нездравословния интерес, който има към него приятелката й Юлия (Мариана Жикич). Тя от своя страна ще потърси помощ от психолога Румен Алексиев (Христо Шопов). И за капак – братовчедите Дими и Георги ще бъдат обвинени за изчезването на Маги, след като полицията разкрива още детайли за нощта, в която тя изчезва.

Епизодите на „Къде е Маги?” вече могат да се гледат на онлайн на voyo.bg няколко дни преди ефирното им излъчване. Повторения на сериала има и в ефира на bTV Lady.