Полицията попада на ДНК материал и следите на Маги Табакова в сериала "Къде е Маги?"

Хващат героинята на Параскева Джукелова в изневяра – в епизода на 25 септември от 20 ч. по bTV

Реклама

Маги Табакова е жива и може би на свобода - до този извод стигат полицай Чернев (Иван Бърнев) и Полина Павлова. До тези разкрития обаче ги отвежда не друг, а Вяра Табакова (София Кузева-Чернева). Тя получава информацията от свидетелка, дошла в районното да съобщи, че е видяла Маги жива и здрава. Никой не й вярва, освен отчаяната майка, която независимо от мнението на полицията, тръгва на собствено разследване.

Вяра е придружена от съпруга си Радо (Георги Стайков), който за първи път се доверява на усещанията й. Резултатът е положителен – Вяра разпознава на една улична сергия медальона на Маги, който й е купила преди години. Именно тази улика отвежда полицията до изоставена къща в Ихтиман, в която намират доказателства, че Маги е била там и то не сама. Никъде обаче не откриват следи, които да говорят, че тя е държана като пленница, а точно обратното.   

В същото време семейството на Катя (Параскева Джукелова) и Бранко (Атанас Сребрев) Андонови е на път да се разпадне. Бранко подозира съпругата си в изневяра и й устройва капан. Дали ще се хване тя ще стане ясно на семейната вечеря на клана Табакови във вторник вечер от 20 ч. по bTV. Извратената връзка между Катя и Бранко е на път да завладее всичките им мисли и двамата не забелязват, че дъщеря им Яна (Елизабет Марангозова) е направила опит да се самоубие.

Епизодите на "Къде е Маги?” вече могат да се гледат на онлайн платформата voyo.bg няколко дни преди ефирното им излъчване. Повторения на сериала има и в ефира на bTV Lady.