"Глобусът" ще ви разходи из Стара Загора

Градът е известен с правите улици, поетите, хубавите жени и бирата

Реклама

Ако искате да разберете къде е центърът на Вселената, не пропускайте да гледате “Глобусът” тази събота, 4 декември, точно в 12 на обяд. Тогава заедно ще посетим града, известен с правите улици, поетите, хубавите жени и бирата - Стара Загора.

Първо ще видим най-модерния исторически музей в цялата страна, който е построен върху реално съществуваща римска улица от преди 2 хил. години. Ще останем очаровани от Градската художествена галерия – едно от най-красивите изложбени пространства в България.

След това ще се порадваме на симпатичните животинки в старозагорския зоопарк. Ще усетим и спокойната атмосфера на едно от емблематичните места в града – Аязмото, където всички от "Глобусът" прекараха около час пред кривите огледала и напълно забравиха за истинското си аз.

После ще видим едни от най-запазените неолитни жилища в Европа, църквата "Св. Димитър", както и дома на един от най-великите български поети - Гео Милев. А вечерта ще отидем на най-новата постановка на Старозагорския Драматичен театър.

Бъдете с "Глобусът" тази събота – точно в 12 на обяд!