Формулата на успеха

Разказват участниците в "Такъв е животът: Истинските герои"

Реклама

В следващия епизод на “Такъв е животът: Истинските герои” ще ви срещнем с Христо. Той е на 36, от Варна и през последните 6 години е успял да създаде и развие една от най-големите и успешни парти агенции в страната, като е започнал само от един червен клоунски нос.

Христо е енергичен и артистичен млад човек

Бил е клоун на детски рожденни дни, като сега за него работят над 40 души. Te организират сватби, фирмени и частни тържества,  както и различни обществени прояви в цялата страна. Христо е напълно отдаден на работата си и истински пример за това как талантът може да се бъде осребрен, стига да имаш кураж, хъс и оригинални идеи. Каква е формулата на успеха според Христо, ще видите в събота, 27 октомври, от 15 ч. в “Такъв е животът”.

Собствениците на малък шивашки цех в Русе -

Соня и Иван, се забавляват страхотно на плажа в Обзор с всичките си работнички. Те са организирали почивка за целия колектив, защото предстои тежка зима и много работа. Шивачките разказват колко задружни и сплотени са и винаги се подкрепят в трудни моменти. Именно в това се състои и формулата на успеха на Соня и Иван, които повече от 20 години успяват да развиват бизнеса си.

Роси от Кресна е много щастлива с новата придобивка в био фермата -

специален хладилен склад за плодове и зеленчуци, където стоката ще се съхранява по-добре и по-дълго. Тя е благодарна на съпруга си Тано, който я подкрепя изцяло в бизнеса с био земедлие. Негова е заслугата за механизацията на производството. Сега Тано е купил машина за пакетаж втора употреба и се опитва да я поправи, докато Роси продължава с плановете за нови инвестиции и модернизация на работата на полето. Гледайте в петия епизод на “Такъв е животът” формулата на Роси и Тано за семейно щастие и успешен бизнес.