Последна среща с "истинските герои"

Ще видим къде са те сега, доколко са успели да осъществят плановете и мечтите си и какво са си намислили занапред

Реклама

В последния 12 епизод на документалната поредица ще ви срещнем отново с някои от любимите ви „истински герои” от всички краища на страната. Ще видим къде са те сега, доколко са успели да осъществят плановете и мечтите си и какво са си намислили занапред.

Собственичката на биоферма в Кресна - Роси, отново е във вихъра си. Семейният биохотел на Предела е домакин на специализиран семинар за най-новите технологии и практики в биопроизводството. Игуменът на два манастира и също биопроизводител, Дядо Касиян, е гост на събитието. Самата Роси е един от лекторите по темата за развитие на пазарите. Какво се е случило с експлоатацията на хладилния склад и какви са плановете й за следващата земеделска кампания, ще видим на 15 декември, събота, в последния епизод на „Такъв е животът”.

В Русе Иван и Соня имат много нови поръчки за ушиване на работни облекла и се налага да наемат допълнително хора и да направят нови инвестиции. Малката шивашка фирма се сдоби с чисто нова модерна шевна машина. Кои са хората, които подават ръка на Соня и Иван в началото на техния бизнес и винаги в трудни моменти? Какво тържество са намислили този път за своите работнички за Коледа и какви са пожеланията им за новата година – ще видим на 15 декември от 15 ч. по bTV.

Във Варна Лъчезар събира някои от най-верните си служители в компанията за почистване, за да отпразнуват заедно освещаването на чисто новия офис на фирмата. Лъчо е поканил и един много специален човек – неговата майка, която не крие огромната си радост и гордост от успехите на сина си. Коя е следващата крачка за варненския бизнесмен, ще ви разкажем в последния епизод на предаването.

Създателката на езиковото училище „Вилиленд” Виолета Чушкова се връща в с. Мийковци в Еленския Балкан, за да се увери, че сградата на училището е подготвена за зимата и всички ремонти са приключили. Вили живее през зимата в София, където дава частни уроци по английски, за да изплаща кредита по построяването на своето мечтано училище. Как се справя тя и кой й помага в трудните зимни месеци, ще видим в събота само в „Такъв е животът”.

Собственикът на парти агенция Христо също се е върнал във Варна. Предстои коледна кампания с много тържества и много работа за него, но дали е успял да осъществи плановете си в София? Сега Тито прекарва повече време с дъщеря си и след активния летен сезон се е отдал на почивка. Той има още много нови идеи и планове за бизнеса със сватбени и фирмени тържества, рождени дни и всякакви забавления. Какви са те, гледайте в последния епизод на предаването.

Директорката на Историческия музей в Балчик – Радостина, е запретнала ръкави и прави ремонт на музея. Благодарение на усилията на младата жена е спечелен проект за цялостно реконструиране и реставриране на находките от храма на Кибела. Радостина е затрупана от работа, но намира време и за двете си момчета, които отглежда сама. Готова ли е тя за нова любов и какво си пожелава за Коледа?

В Банско семейният хотел на Калинка и Гошо е вече напълно готов за новия ски сезон и посреща първите туристи с литургия за здраве и берекет. Калинка ни представя и човека, който им е дал идея за техния бизнес и е осъществил мечтите на починалият им син – ски инструкторът Анди. Какво предстои за семейството на Калинка и Гошо от тук нататък, вижте в предаването в събота.

Гледайте последния епизод на „Такъв е животът - истинските герои” в събота, 15 декември, от 15 ч. само по bTV.