Когато детските мечти се превърнат в реалност

Гледайте сбъднатите мечти на "истинските герои" в "Такъв е животът" на 8 декември

Реклама

В следващия епизод на документалната поредица "Такъв е животът – истинските герои" (8 декември) Илиян и Елиза събират екипа си за репетициите на нов детски куклен сериал. В спортната зала в едно училище в София те са подредили къщичка в гората, в която живеят Елша, Гарбър и чичо Боб – горски същества, които търсят приключенията и се стремят да правя само добри дела. Мечтата на Илиян и Елиза е на екран да оживеят симпатичните им герои, но затова трябва да вложат много труд, старание и любов.

Виргиния отново е на път. Тя обикаля фабриките в Пловдивско, за да подготви кройките за моделите от последната си колекция, като лично следи да бъде изпипан всеки детайл. Освен успешен дизайнер, Виргиния се оказа и добра домакиня и грижовна майка, която не пропуска да отдели внимание и на семейството си. Кой е авторът на булчинската рокля на Виргиния, ще ни издаде съпругът й Митко в епизода в събота от 15ч. по bTV.

Дядо Касиян също е изпълнил една от детските си мечти – високо в планината, монасите са построили рибарник, в който се развъждат най-хубавите пъстърви. Той лично се заема със задачата да се погрижи за новото поколение рибки, защото размножителният сезон е в разгара си. Дядо Касиян се отбива и до родното си село Шишковци, за да отдаде почит на един специален за него човек – Владимир Димитров–Майстора. Майката на свещеника е била един от неговите любими модели, а какво помни дядо Касиян от общуването си художника, ще видите само в "Такъв е животът” на 8 декември от 15ч. по bTV.