Колко кураж е нужен, за да отстояваш мечтите си докрай?

Какво ще видим в поредния епизод на "Такъв е животът"

Реклама

В следващия епизод на “Такъв е животът – истинските герои” игуменът на манастира “Св.Благовещение” край с.Копиловци - дядо Касиян, се връща в спомените си в трудните години на прехода, когато бандити нападат монасите. Градините на манастира са плодородни и след месеци на тежък труд е време за беритба, но мутри са хвърлили око на продукцията и заплашват черноризците. Как е построен единственият чисто нов манастир в България и колко кураж и доблест носи в сърцето си дядо Касиян, ще видим в събота, 24 ноември, от 15ч. по bTV.

Модната дизайнерка Виргиния Здравкова е един от новите герои на предаването. За първи път тя допуска телевизионна камера в ателието си в Пазарджик, където ще разкрие идеите и емоциите, които стоят зад огромния й успех. Тя си спомня за първите си стъпки в света на модата  като ученичка, за първия си бутик в родния си град и за първото грандиозно ревю, с което покорява и най-големите скептици. Но колко усилия, старание и труд стоят зад всичко това, ще разберем от личната й история в “Такъв е животът – истинските герои”.

Други нови герои на поредицата са Елиза и Илиян от София, които са създали собствен образователен куклен театър “Вилекула”. Илиян е режисьор и актьор, а съпругата му Елиза е актриса и заедно изживяват детските си мечти. Двамата имат прекрасно семейство с две дъщери. Те обикалят училищата с над 30 постановки за деца от малките класове, с които децата усвояват по-добре учебния материал. Колко труд и безсънни нощи са нужни, за да осъществиш мечтите си и да ги превърнеш в доходоносен и смислен бизнес? Елиза и Илиян ще ви разкажат рецептата за любов, щастие и хармония и в бизнеса и у дома.

Гледайте “Такъв е животът – истинските герои” в събота, 24 ноември, от 15ч. само по bTV.