За цената на успеха

Как се организира мечтаното сватбено тържество за всички младоженци

Реклама

В следващия епизод на “Такъв е животът - истинските герои” собственикът на парти агенция Христо от Варна ще организира и осъществи мечтаното сватбено тържество за всички младоженци. Христо следи за всеки детайл от най-малката панделка до първия брачен танц на двамата влюбени и всичко върви като по вода. Какво пропуска бившият клоун - ще разберете в събота, 3 ноември, от 15 ч. по bTV.

Собственикът на една от големите фирми за почистване Лъчезар от Варна ще се заеме с тежката задача да настани семейството си в новия им дом в София. Жена му и дъщеря му сега имат нужда от неговата подкрепа, за да се ориентират в големия град. В същия момент обаче Лъчо трябва спешно да се върне в офиса във Варна, за да подпише важен договор с банката за закупуването на новия офис на фирмата.

В следващия шести епизод на документалната поредица на bTV и "Супернова медия" ще ви запознаем и с Калинка и Георги. Те са собственици на малък семеен хотел в Банско. Двамата са семейство повече от 20 години и са направили всичко със собствените си ръце с помощта на кредити. Започнали са само с няколко помещения и постепенно година след година са разширявали хотела си с нови стаи. Имат и малко стопанство, където произвеждат плодове и зеленчуци, които после поднасят на гостите си в домашно приготвени гозби. През годините са създали свои верни клиенти, повечето от които са им и приятели. Скромни и обикновени хора, които въпреки трудностите са успели да създадат и развият своя бизнес с много любов и внимание към гостите си.