Първи крачки в бизнеса с мебели

Ще видим и как героите ни от Банско се подготвят за първия сняг

Реклама

В следващия епизод на “Такъв е животът - истинските герои” собственикът на парти агенция Христо от Варна пристига в столицата, за да осъществи още една своя мечта. С помощта на банков кредит той е решил да купи естрадна сцена, с която да организира голям концерт. Тито планува да премести бизнеса си в София през зимата и заедно с новия му съдружник да организира и води коледни и новогодишни тържества.

Калинка и Гошо от Банско също се подготвят за първия сняг. Те стягат къщата и правят последните буркани със зимнина за гостите и туристите през новия сезон. Калинка си спомня за най-тежките моменти от миналото, когато семейството е сполетяно от голяма лична трагедия. Въпреки несгодите, Калинка и Гошо успяват да изпълнят мечтите на починалия си син и да продължат напред с вяра и надежда за по-добри времена.

Емил и Криси от Видин също се връщат в спомените си и своите първи крачки в бизнеса с мебели. Тяхната философия е, че когато и в къщи, и в работата семейството е задружно и сплотено, успехите няма да се забавят. Емил мечтае за скорошното откриване на Дунав мост 2, за да разшири бизнеса си и в съседна Румъния. Той припомня максимата, че човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му.

Гледайте седми епизод на “Такъв е животът - истинските герои” в събота, 10 ноември, от 15ч. само по bTV.