Идва "Такъв е животът - Истинските герои"!

Документалната поредица започва по bTV на 29 септември от 15 ч.

Реклама

От 29 септември започва нов сезон на документалната поредица на bTV и "Supernova Media” – "Такъв е животът” на тема “Истинските герои”. Всяка събота от 15 ч. в 12 поредни епизода ще имами възможността да проследшм историите на няколко българи от различни краища на страната, които нарекохме "Истинските герои” на нашето време.

Това са неколцина обикновени българи с необикновени съдби. Те не се страхуват да следват мечтите си и винаги гледат напред, имат кураж и хъс за успех, радват се на малките неща и никога не забравят околните. Всеки от тях има собствен бизнес и е успял през годините с почтен труд, оригинално мислене и амбиция да се наложи в своята област. Те са героите, които преодоляват трудностите, правят малки крачки към всеки следващ успех и никога не забравят от къде са започнали. Те строят училища, засаждат нивите с чисти и здравословни храни, осигуряват работа на хиляди хора, борят се за значими каузи, грижат се за благото на околните и се стремят да оставят нещо след себе си. Това са онези българи, които бихме искали да бъдат посочени за пример в обществото ни, разкъсвано от противоречия и забравило простите човешки ценности.

Във всеки епизод ще имаме възможност да разберем как се прави успешен бизнес у нас в днешно време, какви личности стоят зад някои от компаниите с добро име в страната и какво струва в личен план да бъдеш номер едно в работата си.

Визитки на първите герои разгледай тук >>>