От 29 септември започва нов сезон на "Такъв е животът" на тема “Истинските Герои”

Всяка събота от 15ч. зрителите ще проследят историите на неколцина обикновени българи с необикновени съдби

Реклама

От 29 септември започва нов сезон на документалната поредица на bTV и „Supernova Media” – „ТАКЪВ Е ЖИВОТЪТ” на тема “Истинските Герои”. Всяка събота от 15ч. в 12 поредни епизода зрителите ще имат възможността да проследят историите на няколко българи от различни краища на страната, които нарекохме „Истинските Герои” на нашето време.


Това са неколцина обикновени българи с необикновени съдби. Те не се страхуват да следват мечтите си и винаги гледат напред, имат кураж и хъс за успех, радват се на малките неща и никога не забравят околните. Всеки от тях има собствен бизнес и е успял през годините с почтен труд, оригинално мислене и амбиция да се наложи в своята област.

Те са героите, които преодоляват трудностите, правят малки крачки към всеки следващ успех и никога не забравят от къде са започнали. Те строят училища, засаждат нивите с чисти и здравословни храни, осигуряват работа на хиляди хора, борят се за значими каузи, грижат се за благото на околните и се стремят да оставят нещо след себе си. Това са онези българи, които бихме искали да бъдат посочени за пример в обществото ни, разкъсвано от противоречия и забравило простите човешки ценности.

Във всеки епизод зрителите ще имат възможност да разберат как се прави успешен бизнес у нас в днешно време, какви личности стоят зад някои от компаниите с добро име в страната и какво струва в личен план да бъдеш номер едно в работата си.