Цветан Недялков, Иван Лечев и Атанас Месечков стават част от вълнуващи житейски истории в „Предай нататък” тази неделя от 15.00 часа по bTV

Реклама

В изборния 25 октомври от 15.00 часа „Предай нататък” ще срещне зрителите на bTV с хора, които вярват в доброто и не се огъват пред трудностите. 

Първата история, която носи името „Да подариш сила”,  е за една невероятна жена на малко повече от 40 години, която води ежедневна битка с множествената склероза. Болестта я е приковала на легло, а проведеното й лечение до този момент е повлияло негативно на организма й и тя е изгубила косите си. Преди да се разболее, Анита е работила като стилист – фризьор и загубата на собствената й коса е жестока ирония, която животът й поднася. Зрителите на bTV ще станат свидетели на една силно емоционална среща между прекрасната Анжела Шварц – изпълнителен директор на Фондация „Енчо Кирязов“, която спонтанно реши да се раздели със „запазената си марка“ – разкошната й дълга коса и да я дари на Анита за създаването на естествена перука. В специалния ден на Анита изненадите няма да свършат до тук – с нов стайлинг тя ще отиде на среща с неповторимия Атанас Месечков, който ще й подари и изтанцува с нея един страстен и чувствен танц, който да я накара да се почувства истински специална.

За силата на позитивното мислене и емоции, и как те променят живота на един човек, ще стане дума в историята „Павилионче на мечтите“. Това е всъщност разказ за Илияна, която зрителите познават от участието й в предаването преди три години,  когато Наталия надникна в малкото й павильонче за големи мечти, а после сбъдна една от мечтите й – обзавеждане на малката й кухня. До днес с Илияна са се случили много нови неща, а най-значимото от тях е безвъзмездно стоматологично лечение от благороден човек и професионалист-стоматолог, който я е потърсил след излъчването на историята й по bTV.

В последната история в този брой екипът на Наталия Симеонова ще се срещне с едно невероятно усмихнато, лъчезарно, борбено и „Слънчево момиче“ – Петя от ямболското селце Симеоново. Тя страда от рядък вид тумор на гръбначния мозък, чието развитие вече я е приковало в инвалидния стол. За съжаление изследванията до този момент не позволяват операция, тъй като туморът е на рисково място и интервенция не е препоръчителна. Това обаче не отчайва Петя и тя се опитва да живее наравно с връстниците си – има връзка, влюбена е, ходи на състезания и дори печели медали.

За да покажат възхищението си към нейния дух, участие в историята на Петя ще вземат едни от най-любимите й музиканти и със сигурност най-добрите китаристи на България – Цветан Недялков и Иван Лечев. Как ще се случи това и какви още изненади има за Петя от приятеля й Никола, зрителите на bTV ще видят от 15.00 часа в неделя, 25 октомври.