Реклама

В първата история в този брой на „Предай нататък“ екипът на Наталия Симеонова ще запознае зрителите на предаването с един невероятен млад мъж на 26 години. За крехката си възраст той е преживял много – цели три животоспасяващи операции, лъчетерапия, завършено висше образование, работа в общината в Драгоман и безброй денонощия, посветени на над 50 глави добитък в семейната им ферма в село Прекръсте. И въпреки всичко това Валентин така и не е успял да отиде на море. И точно това екипът на „Предай нататък“ реши да подари на този наш усмихнат герой и неговата сестра, която е и поръчител в историята.

Втората история в „Предай нататък“ ще ви срещне с Малта Чобанова от Бургас и нейната 40-годишна дъщеря Албена. Болката се настанява в живота на Албена преди 3 години, когато след преглед лекарите преценяват, че тя страда от дискова херния и трябва да се отстрани. От онзи момент до днес Албена претърпява 8 операции и след всяка една от тях, болката все по-трайно се настанява в дните й. Сега пред нея предстои поредна операция сумата ,за която обаче е непосилна за тях. Какво ще направи за Албена Наталия Симеонова, вижте в неделя от 15 ч.

За финал на този брой на „Предай нататък“ ще ви срещнем с една нежна и одухотворена жена, намерила своето призвание в необятното пространство на културата в България и отдала голяма част от времето си за нейното развитие в Общината в град Чирпан до момента, когато почти губи зрението си, в следствие на множествената склероза, с която Павлина живее от 18 години. За да поканим изкуството отново в живота й поне за миг, с „Предай нататък“ се свърза приятелката на Павлина от Стара Загора – Емилия. Как завършва историята, ще видите в неделя.