"Предай нататък" ще сбъдне няколко мечти тази неделя

Реклама

В първата история за този брой зрителите на „Предай нататък“ ще се запознаят с едно сплотено и обичащо се семейство от прекрасния морски град Бургас – Даниела и Михаил и двете им чудесни деца – малкия Мариян и 6-годишния батко Димитър. Димитър се ражда в осмия месец, а когато е на около година лекарите му поставят диагнозата Детска церебрална парализа. Даниела и Михаил имат малка, но много важна за развитието на Митко мечта – да осигурят специално колело, проектирано според специфичните му нужди, така че и той да може да бъде като другите деца в квартала и да се радва на своето детство. Как ще промени живота им Наталия Симеонова и какви изненади им е приготвила, ще разберете в неделя от 15 ч. само по bTV.

Втората история в този брой е различна поне по няколко причини. Една от тях е, че поръчителят в нея в края й се превръща в герой. Но другата, изключително важна причина е, че ние възрастните имаме неотменимо задължение да създаваме красота за децата си, да ги закриляме и подкрепяме и да им подарим мечти.

Възрастните в животa на нашите герои Биляна, Антон и Кристияна ги няма. Коварна болест отнася майка им преди 4 години, а баща им, съсипан от нещастието, решава да сложи край на живота си. Трагичен момент, на който малкият Антон става свидетел. От този момент те заживяват в „грозната действителност“ – така Биляна – най-голямата от тях нарича ежедневието им. Твърдо решени да ги извадим от тази действителност, екипът на „Предай нататък“ направи всичко възможно, за да сбъдне няколко мечти в едно.