Футболни страсти и нов старт в "Предай нататък"

Гледайте предаването на 22 март от 20ч. по bTV

Реклама

Тази събота - 22 март, от 20:00 часа bTV ще излъчи поредния епизод от социалния проект "Предай нататък". Водещата Наталия Симеонова и екипът й отново ще се опитат не просто да усмихнат едни необикновени хора, но и да им окажат реална подкрепа.

Първата история носи името "Дядо и внуче" и разказва за Димитър Плочев и малкия Митко, които живеят в Бургас, в дом, изпълнен с много любов, но и с много тъга. Двамата остават сами след като при нелеп инцидент от токов удар загива майката на Митко, а двадесет дни по-късно от мъка си отива и баба му. Така от 4 години дядото и неговото внуче се грижат сами един за друг. Димитър е безработен и единственото, което той търси, е работа. А малкият Митко, въпреки всичко, не спира да мечтае… Какво ще се случи на Димитър и Митко ще разкаже Наталия Симеонова утре вечер по bTV.

"Усмивката на Мона Лиза" е името на втората история за красивата Ира. Тя работи като модел, а успоредно с това учи във висшето военноморско училище "Н.Й. Вапцаров" в град Варна. Но в живота на Ира повече от 8 години няма усмивки. Тя губи майка си, а впоследствие разбира, че е била и осиновена. Всичко това оказва голямо влияние върху здравето й. За съжаление Ира няма финансовата възможност да се погрижи за себе си, защото баща й, единствения й останал жив роднина, също се разболява и е с разклатено здраве. Затова Ира оставя своето собствено здраве и усмивка на втори план...Но може би Наталия и екипът ще променят това!

Името на последната история е "Безкрайна синева". Преди 22 години на този свят се появяват двамата близнаци Калоян и Делян. Двамата са различни като деня и нощта. Калоян е рус, Делян-тъмнокос. Калоян е волейболист, а Делян пък флейтист. Очите на Калоян излъчват светлина, за очите на Делян е вечен мрак. Заради предозиране с кислород при раждането си, Делян губи зрението си, но не и хъсът си за живот. Брат му Калоян го подкрепя във всичките му страсти - от музиката... до футбола. Най-голямата страст на Делян е футболен клуб "Левски" (София). За него "Левски" е негова футболна любов и най-голяма мания. Вдъхновен от историята на незрящия фен на ЦСКА - Добри, Калоян се свързва с екипа на "Предай нататък", за да сбъдне мечтата на брат си. Делян е изненадан от Денис Ризов, който е сменил Наталия Симеонова като водещ. Денис е един истински левскар, който сбъдва една от мечтите на Делян…