Реклама

Поредният епизод на предаването "Предай нататък", тази събота от 20:00 часа, ще започне с една история, която носи името "Албена" и е поръчана от жената, чието име много от зрителите са чували след думите "режисьор на дублажа" - Трендафилка Немска. Албена се запознава със своята поръчителка във ВМА - София, където г-жа Немска е на лечение, а Албена работи като санитар. В момента Албена живее със свекър си, за когото се грижи. Брат й и съпругът й са починали почти буквално в ръцете й, а най-обичаните от нея същества – племенниците й, живеят в Патра, Гърция. При втората си среща с екипа Албена се преобразява от глава до пети, благодарение на невероятните професионалисти от дентална клиника се сдобива с чисто нова усмивка, а на финала най-емоционалната среща за нея ще бъде изненадващото появяване на племенниците й, които пристигат в България специално за този момент.

Втората история в "Предай нататък", наречена "Една от нас" ще припомни на зрителите историята на Елена, която преди 7 години губи своята сестра. Стресът и шокът от това събитие отключва рак, а година по-късно Елена трябва да се подложи на тежки процедури по химеотерапия и лъчетерапия, за да се стигне до отстраняване на лявата й гърда. Преминала през всичко това и успяла да пребори коварното заболяване, Елена днес е в ремисия.

При втората среща с екипа на предаването, Елена се запознава с представители на Фондация "Една от осем", посветена на борбата и превенцията на рака на гърдата. Тя получава и още една голяма изненада – преглед и обещанието на доктор Николай Георгиев за поемането на всички наложителни реконструиращи операции до пълното възвръщане на формите и самочувствието й на една истинска и достойна за възхищение стопроцентова жена.

За финал Наталия Симеонова ще представи историята "Пълен рокендрол", поръчана от Максим Горанов от "Диана Експрес". Героят Стоян Стоянов–Стохата е известен китарист, свирил на една сцена със самата Милена Славова, с Фънки, с Амебата и с още куп известни имена в българската рок музика тук и зад граница. Преди 18 години, след участие, на път към дома, Стохата претърпява зверски инцидент, в който едва оцелява. След спечелената битката със смъртта, той губи целостта на психическото си здраве и своята краткосрочна памет. Пораженията са необратими и Стоян се нуждае от постоянни грижи. Но когато майка му, поела тези грижи, си отива от този свят, Стоян остава безпомощен и се превръща в лесна плячка на недобронамерени хора. За да го подкрепи и осигури необходимата му защита, към "Предай нататък" се обръща друг известен китарист – Максим Горанов от "Диана Експрес".

При втората си среща с екипа на "Предай нататък" Милена Славова ще отиде при адвокат Камелия Бокарска, за да говорят за случая на Стоян. Рок звездата ще се срещне и с кмета на град Перник Иван Иванов, който ще обещае общинско жилище и социална кухня за Стоян. А след това в рок клуб Фенс, Стохата отново ще свири с групата си и ще направи невероятно шоу за всички. Там ще бъдат и всичките му стари приятели - Милена, Денис, Максим и неговата група от Перник "Бед Сити", които ще му демонстрират своята подкрепа и ще му осигурят една невероятна вечер.