Реклама

Тази събота - 15 ноември, от 20:00 часа в "Предай нататък" зрителите на bTV ще станат свидетели на три вълнуващи човешки истории - "Островът на мечтите", "За едно пеещо сърце" и "Крис и жълтото колело".  

Предаването ще започне с красивата 25-годишна героиня Ивелина, която е събрала в себе си всички емоции, присъщи за една млада жена, дори прикована към инвалидната си количка. Преди седем години след нелепа катастрофа, момичето остава парализирано, но това не пречупва духа му и тя не спира да мечтае, да се влюбва и да живее.

Втората появата на екипа на "Предай нататък" ще бъде една неочаквана изненада за Ивелина, която ще се превърне в приключение. В слънчевия Созопол, специално за нея ще акостира луксозна яхта, с която тя ще се отправи на пътешествие към необитаемия остров Свети Иван. А там ще я очаква вълнуваща среща с нейния любим Ангел, с когото не са се виждали от години. Той ще я посрещне с още много изненади и обещание за ново начало. А в студиото при водещата Наталия Симеонова Ивелина ще получи ваучер за така необходимата й рехабилитация.

Героинята в "За едно пеещо сърце" е 38-годишната Мая от Велико Търново. Тя е единствената от трите сестри, която е останала да живее в България. Преди осем години, точно след като на света се появява второто й дете, на Мая й поставят страшната диагноза тумор в мозъка - четвърта, последна степен. От тогава до сега, тя е претърпяла три мозъчни операции. Поръчителката на историята Лора  - сестра на Мая, която живее в Сиатъл, САЩ, се обръща към предаването с молба да върне поне за един ден блясъка в очите й.

При втората си среща с екипа на "Предай нататък", точно на 39-ия рожден ден на Мая, тя и семейството й ще отидат в Плевен. Там тя ще се отдаде на пълна почивка и разкрасителни процедури, а след това децата й ще я изненадат с торта, направена лично от тях. След тези силни емоции на нищо неподозиращата Мая й предстои една от най-вълнуващите вечери в живота й – лична среща с любимия й изпълнител Георги Христов. Обградена от любовта на децата и съпруга си, Мая ще започне новата година от календара на своя живот, заредена с много вяра и надежда за бъдещето.

"Крис и жълтото колело" е историята на едно слънчево и дълго чакано дете, което се ражда в седмия месец. Малко след поставянето на задължителните ваксини, майка му Ваня забелязва леко потрепване на крачетата му. След множество прегледи в различни болници страшната диагноза се оказва детска церебрална парализа. След шока от новината, родителите на Крис решават да предприемат сериозни мерки за оздравяването му. Майката се мести в Пловдив, където е рехабилитаторката на детето, а баща му остава да живее в Сливен, за да може да осигурява доходи за така необходимата всекидневна грижа на сина си.

Поради любовта на Крис към големите машини – багери и трактори, екипът на Наталия организира посещение на него и майка му в голям завод, където ще го очаква Ясен от група "ТЕ", за да му покаже един различен начин за използване на багера. А голямата изненада за Крис ще бъде среща с баща му.

В студиото на "Предай нататък" по bTV Наталия Симеонова ще срещне Крис с неговите поръчители – децата от Пловдив, и той получи така необходимия курс по хипотерапия.