Реклама

Здравейте, аз съм Станислава Авджиева – управител на малка фирма от 20 години. Дружеството ни притежава промишлен терен в урбанизираната територия на гр. Казанлък – Долината на розите и тракийските владетели. Вместо да го продаваме, решихме да бъдем горди българи, като изградим заведение за бързо хранене и параклис „Св. Св. Вяра, Надежда и Любов”.

 

Индустриалната зона на града с всеки изминал ден придобива европейски вид с новоизградените и работещи предприятия. Решихме, че ще има нужда и от кътче за уединение на мнозина от нашите посетители, работещите в региона и за бъдещите поколения. Приветствана бях за това християнско начинание. Проектът беше съгласуван и одобрен от арх. Недялков – гл. арх . на Община Казанлък, който издаде строително разрешение №13/15.01.2015 г. От месец април тази година започнахме изграждането на параклиса с лични средства с изпълнител „Балканстрой инвест”, гр. Казанлък - инж. Вулев.

С моето семейство често участваме в благотворителни инициативи и не за пръв път - в изграждането на храм, видно от приложената дарителска грамота. Участвали сме и в благотворителни инициативи на Зонта Клуб – гр. Стара Загора за подпомагане на деца с увреждания, на многодетни семейства от региона на организираните изложби на известни художници. Дарителството е наша кауза.


Сърдечно благодаря на тези от вас, които ще гласуват за мен и моето ново начинание за изграждането на параклиса „Св. Св. Вяра, Надежда и Любов”, нека вярваме всички, че вярата, надеждата и любовта ще спасят света. Бог да благослови добрите ви сърца и помисли. Амин.

 

Защо трябва да гласувате за мен:

  1. Защото сме трудолюбив и амбициозен екип и с тези средства ще довършим изографисването на параклиса