Капачки

Реклама

Имам малък бизнес, търговия с бяла техника и климатични инсталации. Съвсем наскоро, случайно научих от съпругата си, при нейно посещение в Центъра за Обществена подкрепа в гр. Свищов, че там се организира кампания за събиране на пластмасови капачки - от всякакъв вид, за да бъдат предадени на някаква организация в София, а тя насреща, ще предостави безплатно инвалидна количка - не разбрах дали някакъв тип детска или за по възрастни хора, но това няма значение. Според една от служителките там, имало голяма нужда от такива колички.

 

За да бъде дадена една такава количка, ЦОП в гр. Свищов трябва да предаде на въпросната организация ,един тон капачки. Това според мен е непосилно да го направи сама тази организация, та макар и общинска. Взех се насериозно и реших да подкрепя Центъра за Обществена подкрепа в тази трудна задача. Първо самото ми семейство започна да събира капачки, после запознахме наши приятели и ги помолихме вместо да изхвърлят тези капачки, да ни ги носят в магазина.

 

Сега съм на мисъл да определя на всички наши клиенти, който желае да донесе определен брой капачки, ще получи 10% търговска отстъпка. Ако този вариант не проработи, ще минем към провокиране да предлагаме някакви награди бира или нещо от сорта, но това последното не ми се иска да го направя, честно казано. Ако нямам избор, само в краен случай.

 

Защо трябва да гласувате за мен:

  1. Защото трябва да закупя инсулинова помпа на 6-годишното си дете, мога да го направя с кредит, но тогава ще изостана с бизнеса си, а като изостана с бизнеса, ще изостана и с кредита. Ще инвестирам парите в бизнеса за да мога да помогна на себе си и на другите които имат нужда като мен.