Приключението започва през юни с bTV

Тематичното разнообразие на канала във всеки един часови слот предлага множество възможности за последователна комуникационна стратегия

Реклама

В петте поредни уикенда на юни тематичната програма на bTV ще задържа интереса на аудиторията с последователното си съдържание, което позволява продължително присъствие на рекламодателите и техните брандове в логична комуникационна последователност.

Хитовият слот bTV Ваканция се завръща в неделния следобед с ударна доза хумор и позитивно настроение с популярните семейни филми „Ченге в детската градина 1&2”, „Ченге и половина“, “Лъжовна съпруга” и 3D aнимацията „Робинзон Крузо“.

Същевременно, съботните вечери от 20:00 ч. ще пренасят зрителя в света на приключенията с филмовите маратони за непоколебимия археолог - Индиана Джоунс, последвани от свръхчовешките битки на героите от X-Men.

Както стандартната спотова реклама, така и разнообразието от алтернативни форми гарантира запомнящо се присъствие в ефира на най-силната българска марка и асоциация с нейното позитивно съдържание.

Екип „Продажби“ на bTV Media Group е на Ваше разположение, за да изберете най-подходящата стратегия за подсилване на рекламното послание.

Контакти:

bTV Media Group
Отдел “Продажби”
София 1463
пл. България, 1
НДК, Административна сграда, ет. 11
Тел. (+359) 2 9176 800
Тел. (+359) 2 9156 564
Факс: (+359) 2 9176 886
e-mail: [email protected]