Реализирайте своите CSR инициативи в рамките на „Да изчистим България заедно“!

Реклама

bTV Media Group кани партньорите си от бизнеса да реализират своите социално отговорни програми в рамките на деветото издание на най-мащабната гражданска инициатива у нас „Да изчистим България заедно“!

С всяка следваща година кампанията увеличава разширява обхвата и последователите си, като доказва, че идеята за по-чиста и красива околна среда е социално желано поведение. Тази година тя може да стане още по-мащабна с подкрепата на социално-отговорните компании.

На 14 септември 2019 г. България ще даде старт на второто издание на Световния ден на почистването, което ще завърши в Хавай през нощта на 21 септември. В глобалната инициатива миналата година се включиха стотици социално отговорни кампании от 159 държави и милиони хора от всички краища на света. И тази година „Да изчистим България заедно” се провежда в подкрепа на най-мащабната гражданска инициатива World CleanUp Day.  

Новото през 2019 година е, че кампанията разширява обхвата си с нови възможности за подобряване на средата, в която живеем.

На 14 септември доброволците от цялата страна ще могат не просто да почистят замърсените зони, но и да инициират други добри дела, като обновят детски площадки и градинки, спасят унищожени гори или засадят нови, ремонтират туристически табели и заслони, боядисат пейки и дадат други добри примери, с които да направят България не само по-чиста, но и по-красива.

Включването в партньорската мрежа на инициативата дава възможност на компаниите да инвестират знания, умения, доброволчески труд и грижа в почистването и облагородяването на любимо и значимо място за региона, както и да ангажират служителите, бизнес партньорите и клиентите си с добрия пример.

Участието в кампанията дава разнообразни възможности за разработване на полезни социални връзки, както и за реализиране на employee engagement и employer branding инициативи.

bTV Media Group е готова да подкрепи партньорите от бизнеса, които желаят да се включат в „Да изчистим България заедно“ на 14 септември, по следните начини:

  • Запознаване на екипа на партньора с целите, идеите и възможностите на деветото издание на „Да изчистим България заедно“ от лица на bTV, на място в офиса на компанията. Общи насоки за включването в инициативата са достъпни на сайт на
  • Съдействие за бързо, удобно и изгодно производство на тениски и други материали с логото на кампанията. Различни размери банери, визии за социалните мрежи (работни файлове и визуализации), както и предложение за ко-брандирани материали. При желание на компанията да произведе материалите сама bTV ще предостави допълнително графичните елементи.
  • Предоставяне на ко-брандиран клип - визия с лого на компанията и призив за включване в „Да изчистим България заедно“. Видеото може да се използва за мобилизиране на служителите и/или обществото чрез комуникационните канали на партньора.
  • Посещение на талисмана на „Да изчистим България заедно“ Зеленко Зеленков в офиса на партньора в периода до 31 август. Всеки екип от доброволци ще има възможност да заснеме посещението и да сподели материалите с екипа на инициативата, за да бъдат популяризирани чрез платформите на bTV Media Group.
  • Възможност за комуникиране на визии на „Да изчистим България заедно“ в каналите на партньора, чрез които философията и ценностите му да бъдат свързани с една от най-мащабните и популярни инициативи в страната.

bTV ще подкрепи оригиналните и вдъхновяващи идеи на партньорите за мобилизиране на доброволци за 14 септември чрез своите канали.

За допълнителна информация и съдействие може да се свържете с нашия екип на имейл: [email protected] и на телефони 02/9156 569 и 02/9156 690.