Ani Lo Project вече със самостоятелен албум - Miricle

След 8 години бродене по клубовете, най-накрая успяхме да го направим, призна Ани Лозанова

Реклама

Днес в "Денят е прекрасен” специален гост на Ива и Васко беше певицата Ани Лозанова. Тя дойде заедно с две от момчетата от своята нова банда – Ani Lo Project – Владо и Калин. Те разказаха за първия им самостоятелен албум и специално за зрителите изпълниха пилотното парче към него.

"Утре на Благовещение ще направим промоцията на първия ни самостоятелен албум – "Miricle”. След осем години бродене по клубовете, най-накрая успяхме да направим този дългоочакван албум. Той е резултат от доста сериозна работа. Носи много заряд, топлина и красота. Албумът е с 11 композиции - метъл, но със симфонични и прог елементи. Включихме и кавър на песента на Майкъл Джескън "Give in to Me”, разказа Ани. Владо и Калин пък добавиха, че всички средства събрани от промоцията, ще бъдат дарени за закупуване на нов апарат за онкоболни деца.

Алена пък изненада Ива и Мавриков като им разкри положителните качества на зодиакалните знаци.

"Представителите на зодия Овен са изявени водачи. Те са много борбени, жертвоготовни и верни партньори и приятели. Телците пък са изключително лоялни, борят се винаги за правда и са щастливи от малките жестове в ежедневието”, каза астрологът на bTV. Специално за водещите тя издаде, че Лъвът е изключително щедър, много честен и креативен. А Водолеите пък са интуитивни, общителни и много коректни.

Милена Илиева пък дойде в студиото, за да издаде малка част от нещата, включени в новия брой на списание YOU.

"Новият брой ще разкрие на читателите какво се случва в една пилотска кабина по-време на полет. Изключително съм радостна, че успях да проследя подготовката на един полет, защото винаги ми е било интересно какво правят пилотите. Освен това направихме едно страшно откровено интервю с Венелин Петков”, разказа Милена.