Инспектор N-JOY арестува в ефир Ива и Мавриков!

Водещите станаха "жертва" на инспектор

Реклама

Водещите на "Денят е прекрасен” Ива и Мавриков бяха арестувани днес по време на ефир. В студиото на предаването неочаквано нахлу инспектор N-JOY – Генчо. Оказа се, че това е просто поредната акция от играта на радиото. Инспекторът обаче беше милостив и не използва белезници при ареста. Той отвлече Ива и Васко с автомобила си в неизвестна посока, но по време на жива връзка с радиото успяхме да разберем, че в крайна сметка "жертвите” са добре.

Преди това гости на Ива и Васко бяха Вера Вуджева от фондация "Искам бебе”, журналистката Жени Костадинова и Светлана Костадинова. Те разказаха на водещите за каузата да помагат на двойки с репродуктивни проблеми, за изложбата си "Ангели с мисия” и показаха едни много специални кукли, които отправят молитви.

"Над 160 хиляди семейства са с репродуктивни проблеми. Това е огромна цифра. Всяка една от тези двойки си има своята история и живее с надеждата за дете. Радвам се, че чрез нашата кауза успяхме да помогнем на много от тях и че се раждат все повече бебета. Специални благодарности отправяме към "Денят е прекрасен” затова, че винаги са ни помагали и подкрепяли в това начинание”, заяви Вера. Тя допълни още, че всяка година на светлия празник Благовещение те връчват наградата "Ангели на благодарността” в знак на признателност към всички, които с личния си принос са подкрепили каузата.

"Не бива да отричаме ин витрото. Трябва да има съвременна медицина, за да се преборим с този сериозен проблем. Това е метод, които заслужава подкрепа. Именно затова и аз се включих с моята идея за куклите. Правя ги от много години, вече имам над сто, но реших да ги дам за каузата, защото са правени с много любов. А когато има любов - има и живот”, разказа Жени. Светла пък показа технологията за правене на специалните кукли и допълни, че всеки желаещ може да направи такава кукла и да подкрепи каузата.

Както всеки петък и днес Алена разкри на водещите какво им предстои през идната седмица и направи подробен хороскоп на зодия Овен.

"Овните са много устремени. Те се изявяват във всички сфери на обществения живот и също като пролетта обичат да цъфтят. Овенът е отворен за нови неща, преследва целите си, но когато му омръзнат, просто ги оставя. Жената Овен е трудна за разгадаване, но е доста щедра и вярна. Тя е всеотдайна и грижовна майка. Мъжът Овен е врящ котел върху буен огън. Той е верен, стига да не му изневерят, търпи критика, но му липсва самоирония. Детето Овен умее да налага волята си, винаги заема първо място сред другите, но има нужда от повече хвалене и поощряване”, издаде астрологът на bTV.

Кампанията "Женени в ефир” пък вече има своите победители – това са Кети и Краси от София, които днес леката ръка на Ива избра сред много други двойки. Те ще получат специалната ни медена награда – почивка в италианския курорт Таормина, а Ива и Васко лично ще ги поздравят в техния сватбен ден.

Понеделник в "Денят е прекрасен” специален гост на Ива и Мавриков ще бъде актьорът със стоте лица – Стефан Рядков. Доктор Михайлов пък ще даде безценни съвети как да се спасим от пролетната умора.