Българският Джони Деп: Не търся умишлена прилика с актьора

Георги Велизаров разказа за лятната провокация, че Деп е в България

Реклама

Днес в "Денят е прекрасен” на гости при Ива и Васко беше българският Джони Деп – Георги Велизаров. Той разказа на водещите за това как възприема приликата си с известния актьор. Разкри и тайната на мистериозната поява на Джони на българското Черноморие през лятото.

"Харесвам как изглеждам и не търся умишлена прилика с Джони Деп. Не го правя за сензация, просто това съм си аз. Дори Деп да промени визията си, аз няма да го направя”, каза Жоро. Той разказа на водещите за лятната идея да провокират българите с новината, че Деп е дошъл в България.

"Беше изключително забавно. Просто влязох в един хотел, заедно с охрана и запалена цигара. Реакцията на хората беше моментална. Започнаха да си шушукат, а след половин час пред хотела бяха всички медии”, спомни си той.

Както всеки вторник и днес рубриката "Мъжко–женският клуб” на водещите и "Сутрешният екипаж” на радио N-JOY разпали страстите. Темата, която предизвика спора, беше кой пръв започва скандалите – мъжът или жената.

За да защити мъжкото его в студиото при Васко и Генчо остана и Жоро. Ива и Нейа пък бяха подкрепени от ко-водещата на "Денят е прекрасен” Милена Илиева.

Още в началото на спора жените успяха да надмогнат мъжете, като се основаха на тезата си, че мъжът никога не изпълнява това, за което е помолен и не се старае да изслушва половинката си.

"Ние сме по-емоционални. Често се палим, но мъжете провокират това, тъй като често пропускат маловажни за тях неща, за които сме ги помолили”, каза Милена. Ива и Нейа я подкрепиха, като допълниха, че скандалът понякога просто се налага, когато добрият тон не е чут.

Мъжкият отбор веднага отреагира и защити тезата, че една от причините мъжът да вдига скандал е това, че му е направен такъв.

"Ние не обичаме да бъдем моделирани и да ни бъде казвано какво трябва да правим. Жената често провокира скандал за нищо”, каза Генчо. Васко и Жоро не пропуснаха да отбележат, че голям минус на нежната половинка е това, че говори винаги с недомлъвки и завоалирано.

В края на спора двата отбора все пак се обединиха около това, че скандалите са провокирани и от двамата, но е важно след тях те да се чувстват щастливи от това, че са заедно.

За да разкаже на Ива и Мавриков кои са най-предпочитаните, интересни и достъпни дестинации за предстоящите Великденски празници, при тях дойде Галя Моновска  - представител на туроператорска агенция.

"Най-харесваните дестинации от българите са Гърция, Корфу, Мадейра. Има много добри оферти, като например за Великден в Халкидики цените за полупансион започват от 160 евро. Интересни и екзотични дестинации са и чартърите до Дубровник и италианския курорт Талмина в Сицилия”, обясни Галя. Тя добави, че тази година българските хотелиери също са направили изгодни предложения, което е добър повод за нас да обиколим и родината.

Утре в "Денят е прекрасен” специални гости на Ива и Васко ще бъдат  участничките в новия сезон на риалити формата  "Нашите момичета: Лица от екрана"!