Екипът на "Супернова медиа" с ТВ изненада за шефа си

Какво е посланието към Явор Попов - гледайте в "Море от любов" на 12 март от 17 ч.

Реклама

Една нестандартна честитка за рождения си ден получи продуцентът Явор Попов. Той стана герой в "Море от любов”, след като екипът на  "Супернова медия” реши да го изненада по нестандартен начин за празника му.

За първи път зрителите на bTV и "Море от любов” ще видят едно искрено обяснение в любов не от един влюбен човек, а от влюбен екип към шефа. За първи път в родния ефир ще станем свидетели как екип от млади и амбициозни хора се е обединил не само около идеята за съвместна работа, а и около приятелските отношения.

За да му покажат колко много го обичат и му кажат, че винаги ще бъдат зад неговите проекти и идеи, "Супернова медия” заедно с другия продуцент на фирмата Милена Будинова се събраха в студиото на "Денят е прекрасен”, където с помощта на водещата на "Море от любов” Наталия Симеонова, записаха трогателно послание.

В разговора си с Наталия с огромен ентусиазъм Милена Будинова, водещите на "Денят е прекрасен” – Ива и Васко, режисьорите от документалната поредица "Такъв е животът”  Боя Харизанова и Тамара Пещерска и останалите им колеги разказаха интересни и забавни истории за Явор и го определиха като "ужасно нетипичен продуцент” и много добър човек с огромно сърце.

"Той е невероятно спокоен човек. Изключително благороден и състрадателен. Влага много енергия в работата си, но винаги намира време и за екипа. Ние сме едно голямо „супер” семейство”, признаха те. Всички съучастници в изненадата с усмивки добавиха, че за тях е радост да работят с Явор.

Явор Попов и Милена Будинова са продуценти на "Денят е прекрасен”, "Такъв е животът”, "Нашите момичета” .

Какво още разкри екипът на "Супренова медия” за продуцента си, какво изненадващо признание направи Наталия Симеонова и как реагира Явор Попов на неочакваната изненада, ще видим тази събота, 12 март, в "Море от любов” от 17 ч. по bTV.