Красиви жени и високи скорости в "Денят е прекрасен"

На гости на предаването бяха две носителки на титлата "Мис България" - Елена Тихомирова и Ромина Андонова

Реклама

Днес в "Денят е прекрасен” специални гости на Ива и Васко бяха две красиви и изящни жени, които носят титлата "Мис България” – Елена Тихомирова и Ромина Андонова. Те разкриха пикантни подробности от личния си живот и разказаха за това колко тежи короната на една мис.

"След спечелването на титлата през 2003 г. исках да обърна внимание на семейството и приятелите ми. Исках да открия себе си, не желаех да бъда просто една красива жена, която се появява по медиите. Започнах да се занимавам с много различни неща – фотография, моден дизайн, а последната ми страст е сладкарството”, издаде Елена. Тя призна, че от четири години е безкрайно щастлива с приятеля си Иво, който я подкрепя във всичко и я кара да се чувства истинска и обичана жена.

Ромина също призна, че е много влюбена и се чувства страхотно в компанията на приятеля си Дарко Тасевски, който е известен футболист.

"Ние сме в непрекъсната малка любовна война. Може би се дължи на зодиите ни, аз съм Скорпион, а той - Телец. Вечно спорим, но определено той е по-сдържаният и разумният. Аз съм много импулсивна и Дарко винаги прави първата крачка към сдобряването”, заяви тя. И добави, че в момента се занимава с мода, но за в бъдеще би работила и нещо свързано с образованието й по биология.

Двете красавици с усмивки казаха, че за тях е чест и привилегия да носят титлата „Мис България”. Подчертаха и че са горди с това, че са успели да представят страната ни на много международни конкурси.

Както всеки вторник и днес бе ден за спорове в рубриката "Мъжко – женски клуб” на водещите и "Сутрешният екипаж” на радио N-JOY. Темата кой е по-добър шофьор – мъжът или жената, разпали истински страсти сред двата отбора. За да защитят шофьорските умения на жените при Ива и Нейа останаха Елена и Ромина. В подкрепа на Васко и Генчо пък дойде единственият български представител във Формула 2 – Пламен Кралев.

Още в началото на "битката” мъжете изтъкнаха майсторските си умения зад волана и със самочувствие казаха, че е всеизвестен факт, че те са по-добрите шофьори.

"Ако става въпрос за бързо каране, за добри рефлекси и усет на пътя, то мъжете са безспорните фаворити. Недостатъкът на жените шофьори е в това, че често правят нелогични и непредвидими маневри”, каза Пламен. Генчо добави, че единственото нещо, за което сваля шапка на жените шофьори, е умението им да се гримират, докато карат. Васко подкрепи отбора си, като каза, че жените нямат ясна представа за параметрите извън автомобилите си и често забравят, че има достатъчно пространство.

Женският клуб веднага опроверга отбора на мъжете, като изтъкна тезата, че дамите са по-внимателни на пътя и за разлика от мъжете спазват всички правила.

"Жените винаги са усмихнати и толерантни на пътя за разлика от мъжете”, каза Елена. Нейа пък добави, че основният проблем на мъжете е, че не могат да възприемат жените като шофьори и то по-добри от тях, които внимават за живота и здравето на другите. Ива защити тезите на момичетата като каза, че колата за мъжа е просто една играчка, начин да избие своите комплекси и да покаже мъжественост. Но не ида бъде внимателен на пътя.

На финала мъжко-женският клуб все пак се обедини около това, че не е важно дали си мъж или жена зад волана, а е от значение да бъдеш внимателен, толерантен и да спазваш правилата за движение.

Утре в "Денят е прекрасен” специален гост на Ива и Васко ще бъде Катето Евро след 5-годишното си отсъствие от сцената.