Графа, Любо и Орлин Павлов "Заедно"

Чаровните певци бяха гости в "Денят е прекрасен"

Реклама

Днес в "Денят е прекрасен” специални гости на Ива и Васко бяха най-новото поп трио – Графа, Любо и Орлин Павлов. Те разказаха на водещите за новите си идеи и музикални проекти, за нещата, които ги събират и за най-новата им песен – "Заедно”.

"Чувствам се страхотно. Преди дни приключи турнето ми из страната, на което представих новия си албум "Невидим”. Много се изкефих и се заредих”, каза Графа. Той призна, че всяка свободна минута е посветена на малкия Крис и с нетърпение чака лятото, когато към семейството му ще се присъедини още едно малко човече.

Любо пък сподели, че изцяло е отдаден на музиката и смята да зарадва феновете с нов проект.

"До края на годината ще издам втория си самостоятелен албум. Освен това, не спирам да пея по клубове, защото обичам контакта с хората, адски ме зарежда”, каза той.

Орлин пък озари студиото на "Денят е прекрасен” с блестящата си усмивка и призна, че освен от музиката, се вълнува и от случващото се по света.

"Вълнува ме ставащото в Либия. Това, че цената на бензина тук се повиши, а минималната работна заплата е смешна. Трябва да има стабилно гражданско общество”, категоричен беше той.

Тримата чаровници на българската музика споделиха, че виновник за новия им съвместен проект "Заедно” е Графа.

"Всичко стана спонтанно. Бях направил едно демо. Видяхме се с Любо и му го пуснах. Той много го хареса, а аз му предложих да направим нещо тримата с Орлин”, разказа Графа. Орлин и Любо допълниха, че имат страхотен синхрон помежду си, засега нямат планове за нова песен, но обмислят едно малко турне като трио.

Както всеки вторник, и днес в рубриката на "Мъжко-женския” клуб в студиото се развихри лют спор. Темата, която разпали страстите на двата отбора, беше кой лъже повече – мъжът или жената? За да подкрепи Ива и Нейа, в студиото дойде журналистката Маги Гигова. В отбора на момчетата пък се присъедини Иво Танев.

Момичетата ловко защитиха своята позиция още в началото като признаха, че жените лъжат, но го правят много умело и талантливо.

"Лъжем еднакво с мъжете. Разликата е, че ние знаме как. Една жена винаги може да излъже, дори и когато става въпрос за секс”, каза Маги. Ива и Нейа я подкрепиха, като изтъкнаха факта, че освен, че лъжат два пъти повече, го правят и по-нелепо.

Мъжкият отбор веднага контрира с тезата, че единственото нещо, за което лъжат, е това, че не са зависими от жените.

"Един мъж никога не лъже, ако няма повод за това. Обикновено този, който обвинява другия в лъжа, той е лъжецът - тоест жената”, каза Васко. Генчо и Иво затвърдиха думите му, като добавиха, че е признат факт, че жените са по-прикрити и никога не признават за лъжата, дори и да бъдат уловени.

В края на спора двата клуба все пак се обединиха около мнението, че не се налага да лъжеш, когато не си лъган.

Победителите от кампанията "Женени в ефир” пък днес получиха своята награда - медена почивка до италианския курорт Таормина.  "За нас това остава един незабравим спомен. Много сме развълнувани от победата в конкурса. Нямам търпение да заминем”, сподели младоженката.

Утре в "Денят е прекрасен” ще бъде "Пълна лудница”, защото специални гости на Ива и Васко ще бъдат Румен Ургински и Герасим Георгиев – Геро.