Ани Салич и Юксел Кадриев за ремонтите в холовете си

Тази седмица популярни лица от bTV Новините участват в "Часът на мама"

Реклама

Водещите на предаването Ива и Боги решиха да надникнат в домовете на най-известните и обичани новинари у нас. Зрителите ще разберат какви главоболия са си създали Ани Салич и Юксел Кадриев с ремонтите в холовете си. Докъде стигна ремонтът в студиото на предаването ще стане ясно утре в "Часът на мама" от 10 ч.

Темата за ремонта ще продължи да бъде актуална и в сряда, когато ще започне голямото почистване след привършването на ремонтните работи в студиото. За да окаже приятелска помощ на двете водещи и да сподели опита си с почистването на всякакви петна от боя, грим и мазила, в студиото ще бъде известната дизайнерка на булчински и официални тоалети - София Борисова. След нея в обновеното студио съвети за освежаване или състаряване на мебелите двете водещи ще поискат от арх. Борис Борисов. Той няма да пропусне да информира зрителите на предаването и за последните тенденции в интериора, архитектурата и дизайна.

"Мъжките момичета" ще бъде темата на предаването в четвъртък, 15 май

Тя е провокирана от жените със силен дух, борбени натури, които съумяват да се справят с предизвикателствата на живота и съдбата, като не разчитат задължително на мъжка подкрепа. Какво печелят и какво губят жени с такива качества; какво печелят и какво губят децата с такива майки? Тези теми в студиото ще коментират Люба Ризова – главен редактор на „Новини и актуални предавания” в bTV; Мариана Евстатиева-Биолчева – режисьор и преподавател и Надя Кирилова - шампион по карате и инспектор в Пожарна безопасност и защита на населението при МВР. Мъжката позиция по темата е представена от Жоро Пентаграма.