Боги се завърна в "Денят е прекрасен”

Чаровната водеща ще участва във фотосесията "Пищни и красиви” на голямо модно списание

Реклама

Днес Ива и Васко направиха обзор дали може по-закръглените жени да бъдат секси. Мавриков сподели на своята телевизионна половинка, че е фен на кампанията срещу кльощавите жени и възкликна: "Не мога да си представя как ще съществувам, ако не си похапна”. Ивето пък отвърна: Днес "Денят е още по-прекрасен”, защото Боги се завръща”.

Още с влизането в студиото лъчезарната Богдана веднага разсмя водещите: "Забравих си сантиметъра, за да си премерим бюста. Нали ще си говорим за пищните жени”. Чаровницата ще участва във фотосесията  "Пищни и красиви” на голямо модно списание.

Боги сподели, че е впечатлена от новата визия на студиото и посъветва Васко да обгрижва повече Ива: "Чух, че ще има сватба? Нека да бъда длъжностното лице на вашето телевизионно бракуване”, с типичният си хумор каза Боги. Тя сподели, че в момента се чувства прекрасно, въпреки че й липсва атмосферата на предаването.

Модният редактор на списанието Тони сподели, че е било изключително интересно и забавно по време на снимките: "Смятам, че направихме нещо добро, снимахме невероятни жени и Боги е една от тях. Цялостната концепция на кампанията бе да покаже, че кльощавите момичета обслужват светът на модата. А животът ни не е моден подиум. Жените трябва да бъдат по-уверени в себе си, да се харесват и смятам, че успяхме да прокараме тази идея, чрез фотосите”.

"Окото бяга там, където има нещо което да привлече вниманието му. Разбира се, че не можеш да се оставиш, трябва да се поддържа форма. Но не можеш и да бъдеш нещо, което не си”, сподели още Боги.

За свое подкрепление Васко бе поканил главния редактор на известно мъжко списание Георги Неделчев по темата "Кое прави една жена секси?”

"Красотата не се измерва в сантиметри. Не можеш да я вкараш в рамки. За мен най-сексапилните жени са жените със самочувствие. Не одобрявам драстичните диети, защото те могат да доведат до сериозни здравословни проблеми”, категоричен е Жоро.

Провокирана от казаното в мъжката половина на студиото, Боги добави: "Затова абсолютно задължително и здравословно е да се харесваме всеки ден”!

Утре в "Денят е прекрасен” Алена ще ни разкрие магията на кармичните числа. Нора от "Мюзик Айдъл” пък ще ни разкаже как срещна Дядо Коледа, който ще бъде специален гост на Ива и Васко.