Дядо Коледа посети "Денят е прекрасен"

Специален гост на водещите беше Нора от "Мюзик Айдъл”

Реклама

"Имам чувството, че днес при нас ще се случи истинско чудо! Струва ми се, че дойде Дядо Коледа”, тихичко прошепна Ива в началото на петъчното издание на "Денят е прекрасен". Васко пък й предложи да започнат с украсяването на своя телевизионен дом, за да не ги изненада неподготвени белобрадият старец.

Омагьосани от предстоящите празници, водещите поканиха Алена, която им разказа за кармичните числа: "Тези числа не са измислени, те съществуват реално. Ние си ги избираме при самото раждане. Те изчистват кармата ни от грешки, които сме допуснали в предишен живота”, каза тя.
Впечатлен от казаното, Мавриков се обърна към астрологът на bTV с молба за съвет кога е най-подходящият ден за телевизионната му сватба с Ива: "Смятам, че това трябва да се случи през януари или февруари”.

Специален гост на водещите беше Нора от "Мюзик Айдъл”, която разкри подробности за коледната си песен: ”Тя е коледна, с много настроение. Смятам, че се получи прекрасно. Клипът към нея също ще е много празничен. За мен Коледа е специално време от годината. Тогава се събирам с цялото си семейство и емоцията е невероятна. Иска ми се да предам част от нея и на хората”.

Заедно с Нора и стилистката на предаването Яна Криспин, Ива и Васко  украсиха студиото. Айдълката разказа за срещата си с добрия старец: "Аз съм голяма щастливка, защото успях да се запозная с него след 23 години чакане. Той е много сладък, леко закръглен и брадата му е истинска”, издаде Нора.

С чаровна усмивка певицата, призова водещите да затворят очи, да се хванат за ръце и много силно да си пожелаят при тях да се появи белобрадият старец. И след миг до камината ги чакаше самият Дядо Коледа. Ива и Васко бързо отидоха при него и веднага го отрупаха с писма на деца.

"Всички подаръци ще бъдат получени. Аз не деля децата на добри и лоши. Разбира се тези, които са слушали повече, ще получат по-хубав подарък”, беше категоричен той.

На въпроса какво си пожелава за Коледа Ива отговори: "Аз си пожелавам цялото студио да е розово.

"Аз пък искам да има повече усмихнати хора и да успея да те опитомя”, отвърна Васко.

Понеделник в "Денят е прекрасен” специален гост ще бъде Кольо Гилъна. Заедно с него Ива и Васко ще празнуват Никулден, а д-р Михайлов ще ни каже специална рибна диета.