Финалистките от "Ясновидци" гостуват в предаването

В сряда, 28 май "Часът на мама" ще продължи да разглежда и темата за родителите врагове

Реклама

Миналата сряда в студиото Владимира Анева разказа как бившият й съпруг отнел детето им, въпреки че родителските права били присъдени на нея, и тя вече три години не го е виждала. Съпругът се криел, а детето било обявено за издирване. По време на излъчването на предаването, в редакцията се е обади съпругът на Владимира, който твърди, че истината не е такава. Екипът на предаването ще покаже и неговата гледна точка в кратък филм, който засне веднага след неговия сигнал.

В продължението на темата зрителите ще видят как изглежда случаят от позицията на съпруга, както и детенцето, лишено от майчина ласка заради нелепите претенции на родителите си. Служител от службите за социално подпомагане, психолог и водещите от "Часът на мама" ще се опитат да изградят мост между тези двама души, по който да минава детето им, когато се нуждае от родителите си.

Във втората част на предаването зрителите ще видят в друга светлина три от главните героини на предаването на bTV "Ясновидци". В студиото ще гостуват най-добре представилите се в шоуто Ивелина, Николета и Вера, с които ще говорим на тема "ясновидство и любов", за техните чувства и предчувствия като жени и майки.