Ива и Боги подлагат на изпитание куража и телата си

Това ще се случва на живо в новите рубрики на "Денят е прекрасен”

Реклама

Ива Дойчинова и Богдана Трифонова са решили да изненадат и себе си, подлагайки на изпитание куража и телата си.

Ива е авантюристка - доказа го и с участието си в новия сезон на  "Форт Бояр”. Сега е решила да се превъплъти в професионален дегустатор, който изживява на свой гръб различни неща и ги споделя със зрителите. В новата си рубрика ще пробва всевъзможни физически усилия или глезотии - от тежките спортове до масажите и спа-процедурите.

След като изтанцува бразилския боен танц "капоейра”, предстои да видим  опита й да стана адреналинка. Дали  Стаси от "Данс академи", която поставя хореографията на адреналинките, ще я пусне да танцува на бара пред Зуека и Рачков...  

Боги пък навлиза в лабиринта на диетите. Любимата й тема - борбата с килограмите, става нейна кауза в предаването. Ще представя и изпробва лично конкретни хранителни режими с всичките им плюсове и минуси. Целта й е да открие най-подходящата, най-щадящата, най-ефективната, а ако  може и най-лесната диета, за да се избави от зимния "спасителен пояс” около кръста си, както обича да се шегува. От тази седмица Боги тества най-нашумялата диета - на Пиер Дюкан.