Ива и Мавриков обмислят брак по сметка

Елена Петрова обяви първата победителка в "Повече от чанта"

Реклама

"Така и така сме всеки ден заедно и делим общ телевизионен дом, предлагам да се оженим,”, възкликна днес водещият на "Денят е прекрасен” Васко Мавриков. "Това обаче ще е бъде брак по сметка, т.е. работен”, отговори му Ива.

Алена предложи на водещите на предаването да им стане кума и обеща да изчисли кой е най–подходящият ден за телевизионната им сватба. Ива и Мавриков са най-новото екранно семейство, което влиза всеки ден в домовете на хората и затова решиха да сключат мир и официално да заздравят отношенията си. Ива обаче заяви, че това няма как да стане, ако не получи официално предложение на колене от Васко.

"С едното коляно коленичих, когато предложих брак на съпругата си Валя, а другото ми създава проблеми. Затова ще трябва да измисля по-ефектен начин, за да поискам ръката на Ива”, обясняваше днес Мавриков.

Следващата седмица двамата водещи ще обсъдят всички детайли около предстоящото събитие и заедно със зрителите ще подготвят сватбата.

Елена Петрова, която дойде специално, за да обяви първата победителка в конкурса на "Денят е прекрасен” и Ladyzone.bg "Повече от чанта” похвали водещите за голямата промяна, която направиха в студиото и каза, че сега домът им е още по-уютен и красив от преди.

"Моите любими чанти са винаги огромни, дори приятелите ми се шегуват, че често изглеждат по-големи от мен самата. В чантата си винаги имам много рисунки на децата си и лични вещи, без които не излизам. Една от тях са ключовете, защото трябва да имаш ключ за дома, ключ за сърцето на любимия и ключ към щастието. Нося си и колието на Боряна от "Стъклен дом” с името й, както и още едно колие с кръстче.”

Водещите на "Денят е прекрасен” се  пошегуваха с актрисата като уж извадиха и нейна снимка с Калин Врачански.

"Тази снимка е по-скоро в чантата на Боряна, не в моята. Героинята ми носи в нея много неща от миналото си и е крайно време да я замени с нова. Очаквам да има развитие в отношенията й с Камен, но всичко зависи от сценаристите. Иначе за Калин Врачански мога да кажа, че е страхотен актьор, добър приятел и много готин човек”