Валя Войкова за "Великолепната шесторка”, Новините на PRO.BG и себе си

Не е важно кой дует ще спечели състезанието, а какъв ще бъде крайният резултат от кампанията, отбеляза тя по повод шоуто

Реклама

Днес в студиото на "Денят е прекрасен" Валентина Войкова, водещ на Новините на PRO.BG и участник във "Великолепната шесторка" разкри любопитна информация за себе си специално за зрителите на предаването.

По повод на "Великолепната шесторка” Валентина каза, че целта на шоуто в никакъв случай не е да замести сериозната дискусия по проблема с изоставянето на деца в домове, а още един начин да се привлече общественото внимание към тази теми. "Сериозната дискусия се провежда много активно в новините, актуалните предавания и предаванията като "Денят е прекрасен” ефира на bTV и PRO.BG”, уточни тя. Валя също отбеляза, че не е важно кой дует ще спечели състезанието, а какъв ще бъде крайният резултат от кампанията.

Красивата новинарка също сподели щастието си, че е попаднала в екипа на Новините на PRO.BG, защото те отделят внимание и на проблемите на обикновения човек.

В "Денят е прекрасен” Валя разкри още информация за себе си и за личния си живот. Оказа се, че журналистката е почитателка на конете, като е била и състезател, и треньор по езда. "Моят съпруг е човекът, в чиито критики се вслушвам най-много", призна също Валя.