Манчестър Сити и Челси се изправят един срещу друг във финала на Шампионска лига на 29 май

Кулминацията на футболната емоция завладява ефира от 21:00ч. пряко по bTV Action

Реклама

Предстои големият финал на най-престижния европейски клубен футболен турнир УЕФА Шампионска лига. На 29 май от 22.00 ч. един срещу друг ще се изправят отборите на Манчестър Сити и Челси. bTV Action и онлайн платформата VOYO.BG ще предават пряко двубоя между двата английски гранда, а коментарното студио с ексклузивни гости преди срещата ще започне от 21.00 часа.

 

Дългоочакваният финал е събитие за всички фенове на футбола от висша класа, а тази година е още по-вълнуващ, тъй като до последно се изясняваше локацията на неговото провеждане. Наличието на два отбора от Великобритания вдъхнови лондончани да поканят двубоя на родна земя, вместо първоначално планирания стадион “Ататюрк” в Истанбул. От Великобритания "изкушаваха" с възможност финалът да бъде посетен от 23 000 привърженици, което допълнително обнадежди феновете. Окончателното решение посочи „Ещадио до Драгао" в Порто, което прави Португалия арена на един от най-важните мачове в световния футбол за втора поредна година.

 

Независимо от локацията на дългоочаквания мач, едно е ясно – той със сигурност ще бъде в ефира на bTV Action за всички отдадени зрители. Станете част от преживяването!

 

bTV Media Group

Отдел “Продажби”

София 1463

пл. България, 1

НДК, Административна сграда, ет. 11

Тел. (+359) 2 9176 800

Тел. (+359) 2 9156 513

Факс: (+359) 2 9176 886

e-mail: [email protected]

ПОСЛЕДНИ

Реклама