360° Live Stream за финалите на топ продукциите на bTV от пролетния сезон

Отново опция за въздействащи бранд интеграции в 360° Live Stream. Висококачественото съдържание на bTV Media Group ще бъде достъпно онлайн чрез най-съвременни технологии.

Реклама

През 2018 година bTV Media Group зададе нова тенденция на българския рекламен пазар чрез аугментирани бранд интеграции в 360° Live Stream. Това се случи на финалите на топ продукциите „Гласът на България“ и „Фермата“. Феновете имаха 360° достъп онлайн на живо до сцените на предаванията чрез иновативната технология, а рекламодателите комуникираха своите брандове по нов интерактивен начин.

През 2019 година bTV Media Group ще продължи да развива нови и атрактивни платформи за комуникация. Брандовете на нашите партньори ще имат възможност да присъстват в най-емоционалните моменти от финалите на топ предаванията ни чрез интерактивни 3D рекламни форми, интегрирани в 360° Live Stream. Екипите на bTV вече подготвят финалите на пролетните продукции „MasterChef България“ и „Гласът на България“.

Възможността за проследяване на живо на 360° Live Stream от финалите на „MasterChef България“ и „Гласът на България“ ще бъде анонсирана от водещите им, както и от специална комуникационна кампания. 360°-то видео ще предложи на аудиторията уникално технологично изживяване, като всеки потребител ще има възможност да се пренесе на живо, директно на сцената. Специално за 360°-то видео ще бъдат изработени кратки бранд анимации, наречени 360° Live Ad Forms. Те ще бъдат видими, независимо от посоката на стрийма. Анимациите се подготвят предварително под формата на 360-градусово видео с алфа канал.

Възможностите за бранд интеграции във видеото са разнообразни. Всеки рекламодател, който проявява интерес, може да се свърже с екипа на отдел Продажби и да получи допълнително информация за всички опции.

Висококачествено съдържание и иновативни технологии, които се прилагат от екипа професионалисти на bTV Media Group дават възможност посланията на всеки бранд да достигнат до многобройните ТВ и онлайн потребители по въздействащ начин.

Контакти:

bTV Media Group
Отдел “Продажби”
София 1463
пл. България, 1
НДК, Административна сграда, ет. 11
Тел. (+359) 2 9156 531
e-mail: [email protected]