Надградете с Boost. Достигнете отвъд.

Когато нестандартният, индивидуален подход и мултиплатформеният свят на съдържанието обединят сили

Реклама

Споделете екрана. Ангажирайте се с емоцията. Увеличете стойността на марката. Достигнете в емоционалния свят на съдържанието, и привлечете вниманието на потребителите на всички платформи. Надградете с Boost.

В bTV Media Group специален екип от професионалисти се грижи и дава възможност на партньорите ни да позиционират марките си по интересен и видим начин, отвъд рекламната пауза и стандартното, като ги интегрира в съдържанието и по този начин въвежда брандовете в емоционалния свят на потребителите.

Boost е марката ни, която комбинира суперсилите на мултиплатформения свят на bTV Media Group и предлага нестадартни, креативни решения за присъствие на марките в най-голяма близост до любимото съдържание на потребителите. В моменти когато вниманието им е най-активно ангажирано.

bTV Media Group е медията, която създава алтернативните рекламни форми на българския пазар през 2009 г. Оттогава непрекъснато се развиваме и предлагаме все по-иновативни рекламни решения на своите партньори. Едно от най-новите мултиплатформени постижения е 360-градусовия лайвстрийм от големите финали на развлекателни формати, където марките се интегрират чрез атрактивни 3D реклами. Прилагането на най-новите тенденции за използване на добавена реалност като средство за визуална бранд комуникация също отвори нови атрактивни възможности за повишаване на ангажираността на зрителите. Нашият екип може също да обвърже вашата марка с една от знаменитостите на bTV, което ще й позволи да комуникира с феновете на любимите и доверени лица от екрана и да улови най-модерните нови лица от нашите актуални формати.

Заедно със своите партньори, bTV Media Group изведе бранд интеграциите в страната на много високо ниво и разшири сериозно обхвата на специалните проекти. Преминахме от излъчване на няколко прости анимации или малки части от бранд идентичност към изпълнение на пълноценни интегрирани кампании в разнообразие от платформи - телевизия, радио и интернет. Тези специални мултиплатформени проекти позволяват на марките да се потопят в съдържанието ни, да споделят потребителското изживяване на всички екрани и да ангажират емоциите на потребителите. Специалните проекти вече достигат дори отвъд платформите на bTV Media Group, като се разпростират в съвместни активации на мястото на продажба и в собствените медии на рекламодатели.

Заедно можем да достигнем отвъд, да разгърнем вашата форма на комуникация, да ангажираме емоцията и да увеличим стойността на вашата марка!

 

bTV Media Group

Отдел “Продажби”

София 1463

пл. България, 1

НДК, Административна сграда, ет. 11

Тел. (+359) 2 9176 800

Тел. (+359) 2 9156 513

Факс: (+359) 2 9176 886

e-mail: [email protected]