bTV Media Group – единствената медийна група в България, която предлага видео програматик на своите партньори

За максимална ефективност на кампаниите на нашите рекламодатели сме създали пълен набор от инструменти за осъществяване на директни програматик сделки за дисплей и видео

Реклама

Автоматизираното купуване на реклама в дигитална среда е един от основните трендове на световните пазари, като вече и в България програматик купуването се превръща във важна част от сплита на рекламните бюджети.

Като лидер на рекламния пазар bTV Media Group е технологично готова да наложи новите тенденции и да отговори на търсенето на рекламодателите за повече иновативни методи за достигане до най-таргетираната аудитория на всеки бранд.

За максимална ефективност на кампаниите на нашите рекламодатели сме създали пълен набор от инструменти за осъществяване на директни програматик сделки за дисплей и видео (Preferred deals).

За да сме напълно подготвени да посрещнем новостите и предизвикателствата на програматик средата, от първи март ефективно обслужваме както премиум, така и програматик кампаниите  през Double Click for Publisher (DFP) -  за дисплей и видео реклама. Това ни позволява да ви предложим абсолютно автоматичен процес на оптимизация на потока на сервиране, който повишава ефективността на кампаниите. В момента имлементираме DMP (Data management platform) система - платформа за управление на данни, която събира, подрежда и изважда структурирано информация по начин, полезен за маркетинг, рекламодатели, медии, издатели и др., чрез която ще предложим купуване на сегментирани аудитории.

Чрез силното видео съдържание на bTV Media Group рекламодателите разполагат с ефективна медийна среда за комуникация на брандовете си. bTV Web генерира над 80 милиона рекламни импресии на месец, като 1/3 от тях  принадлежат на видео съдържанието. Ето защо опцията за програматик реклама - както дисплей, така и видео  - са невероятна възможност за всеки рекламодател да увеличи ефективността на кампаниите си по иновативен за българския пазар начин.

При интерес или въпроси, професионалистите от екипа на bTV Web са на разположение.

 

Контакти:

bTV Media Group
Отдел “Продажби”
София 1463
пл. България, 1
НДК, Административна сграда, ет. 11
Тел. (+359) 2 9156 531
e-mail: [email protected]