Как да постигнете свръхефект в бранд комуникацията чрез добавената емоционална стойност на съдържанието

Премиум рекламните форми на бТВ с обновенo портфолио и още по-иновативна визия

Реклама

В нюзлетъра на bTV Media Group за месец май ви запознахме с мненията на международно признати маркетингови експерти, които изказват убеждението, че брандовете, които остават активни и със запомнящи се послания в съзнанието на зрителя в периода на рецесия, са тези, които ще спечелят предимство в периода на възстановяване след тежката фаза.

Резултатите от проучвания на големи консултантски фирми като Ernst & Young дават индикации за посоката, в която се развиват нагласите на потребителите относно марките в постепидемичния период. В тях потребителите посочват, че ще предпочитат локални, доверени и така наречените „етични брандове“, които се стремят да поддържат интензивен диалог с потребителите и да добавят стойност за тях.

В сезон Есен 2020 bTV Media Group продължава да избира и инвестира в локалнa и обществено-ангажиранa продукция, която затвърждава въздействието на медията в национален мащаб и отговаря на фокуса на аудиторията към българско, отговорно и надеждно съдържание. По този начин медията предоставя изключително подходяща среда за изграждане на стойност на брандовете и интеграции с отличителни комуникационни кампании. Ние вярваме, че това е правилният начин и целим да улесним връзката между марките и потребителите.

Тук можете да разгледате обновената ни секция с информация за основните и най-новите премиум рекламни форми, чрез които брандовете могат да постигнат свръхефект в комуникацията от добавената емоционална стойност на съдържанието.

Екипът ни остава на разположение и да разработи предложение, което отговаря на специфичните нужди на рекламодателя.