Висококачественото видео - верният път към желаната аудитория в точния момент

bTV Media Group разполага с богата палитра от възможностите за обвързване на брандове с видео съдържание на всички платформи

Реклама

Висококачественото съдържание, достъпно за широката аудитория в мултиплатформената среда на bTV Media Group, дава уникални възможности на рекламодателите и брандовете да разгърнат по убедителен и ефективен начин своите комуникационни стратегии в надеждна среда.

Вниманието на зрителите и онлайн потребителите се ангажира най-успешно от качественото видео. Като източник на най-гледаното, най-достоверното и най-позитивното новинарско и развлекателно съдържание, bTV Media Group създава надежден и сигурен контекст за рекламните кампании, който заедно с възможността за проследяване на изпълнението им дава на рекламодателите сигурност в една динамична и вечно развиваща се среда. Отличните резултати, които произлизат от комбинацията между традиционна реклама и алтернативни форми, както и възможностите за таргетиране и усъвършенстване на достъпа до аудиторията, осигуряват на брандовете правилната среда за тяхното позициониране.

Екипът ни има експертизата да предоставя въздействащи решения, в които са вплетени силните ни заглавия, за да могат рекламодателите да споделят повече, да ангажират по-силно и да достигат до възможно най-широк кръг от потребители.

Контакти:

bTV Media Group
Отдел “Продажби”
София 1463
пл. България, 1
НДК, Административна сграда, ет. 11
Тел. (+359) 2 9176 800
Тел. (+359) 2 9156 564
Факс: (+359) 2 9176 886
e-mail: [email protected]