Алекс и Дани Петканови в свежа лятна колаборация с Familia Galaxy

Две от най-популярните и обичани лица в bTV Media Group се разхлаждат с новите вкусове на сладоледите - ягода и пъпеш

Дългогодишният партньор на bTV Media Group -Froneri Bulgaria, участвал в едни от най–иновативните и запомнящи се проекти в колаборация с медията в ефира и извън него, избра чаровното семейство Алекс и Дани Петканови за рекламни лица на новите свежи вкусове на марката Familia Galaxy – ягода и пъпеш.

Освен в ежедневието, семейството си партнира в новия клип на бранда, който  може да бъде видян в ефира на bTV Media Group. В допълнение към позиционирането в телевизонния ефир, надградихме комуникацията за лятната кампания на Familia Galaxy чрез позициониране на продукта и в социалните мрежи на Дани и Алекс, които имат огромна лоялна аудитория в своите Facebook и Instagram профили. Дани Петканов е част от супер дуото водещи на България търси талант, чийто финал тази година взриви публиката през пролетта, а Алекс Петканова предстои да видим отново в ролята на дигиталния водещ на новия сезон на Гласът на България тази есен.

2112547863.jpg

   

2112547864.jpg

Този проект е поредният пример, в който бранд се доверява на популярните лица на bTV Media Group за изграждане на цялостната си комуникация около популяризирането на свой продукт. Избирайки от портфолиото на bSTARS, партньорите ни се доверяват на личности, които благодарение на искреността и дисциплината, които следват в работата си, са се изградили като лидери на мнение.

Припомнете си свежите емоции от видеото тук и последвайте страницата ни в LinkedIn за още повече акценти и колаборации с лица от портфолиото на bSTARS.