Стъпка към щастието с мечтаната роза

Сладоледи Фамилия Роза и бял шоколад в романтиката на красиви сцени и сладки моменти

Реклама

Идеята:

Създадохме тематична връзка на сладоледи Фамилия Роза и бял шоколад с избрани моменти от „Ергенът“, които карат емоциите да разцъфват. Фокусирахме се в сцени с вълнуващо съдържание и романтика, предавайки посланието, че има едни рози, които не се слагат във ваза, а в купички и освен да красят, радват небцето.

Реализация:

Разгърнахме органично бранд интеграцията на сладоледа в контекстуално подходящи моменти от ежедневието на дамите чрез визуализация и консумация на сладоледи Фамилия Роза и бял шоколад.

Интегрирахме продукта органично в сцена около басейна, в епизод в който романтичната надпревара в имението на любовта разпредели участничките в роли на господарки и прислужнички. Тук привилегированите дами бяха обгрижени с мелба от „прислужничките“ за всяка от тях. Надградихме присъствието чрез beauty shots кадри на сладолед Фамилия Роза и бял шоколад.

Кодът в създаването на положителни емоции развихме и в последващ епизод чрез сцена, когато дамите получиха задача да напишат романтично послание, с което да споделят своите чувства на харизматичния Ерген. Сладолед Фамилия Роза и бял шоколад беше част от вдъхновяващия момент на написване на писмо, с което предадохме посланието, че красивите емоции могат да са колкото романтични, толкова и сладоледено вкусни.

Кулминационният момент в бранд интеграцията на сладоледи Фамилия Роза и бял шоколад настъпи на романтична среща между Евгени и избрана от него участничка, която той покани на вечеря, за да се усамотят и опознаят. Във финалния за вечерята им момент като жест към момичето той лично приготви и й поднесе мелба със сладолед Фамилия Роза и бял шоколад, която символично декорира с листенца от роза.

Надградихме бранд комуникацията и по време едни от най – вълнуващите моменти във всички епизоди на предаването – сензационната „Церемония на розата“. С изборът си по време на церемонията Ергенът засвидетелства специално внимание към определени дами, като им поднася роза, носеща обещание за опознаване.

Синхронизирахме Cut-in формат на Сладолед Фамилия Роза и бял шоколад именно с емблематичния момент на „Церемонията на розата“. Така създадохме емоционална връзка с бранда, обогатена с продуктова информация и директно рекламно послание на сладоледи Фамилия Роза и бял шоколад.

Клиент: Фронери България

Бранд: Сладолед Фамилия Роза и бял шоколад

Канал: bTV

Сезон: Пролет 2023