Какво се крие зад красивата усмивка – споделените тайни на професионалистите от Medical Dent в „Светът на здравето“

Веднъж месечно в студиото или изнесено в самата клиника се разискват теми, които засягат голяма част от аудиторията

Реклама

Идеята

Интеграцията на Medical Dent като основен партньор в съдържанието на „Светът на здравето“ цели да запознае аудиторията с достъпните методи за превенция и най-новите технологии в областта на устната хигиена и здраве.

Присъствие

Веднъж месечно в студиото или изнесено в самата клиника се разискват теми, които засягат голяма част от аудиторията, и то в много различни възрастови групи. Забързани в ежедневието си, много често хората оставят за по-късен етап решаването на възникнали проблеми, свързани с оралното здраве. Повечето задълбочени проблеми, свързани с оралното здраве, са вследствие на неглижирането на лек дискомфорт в устата, който впоследствие коства време, разходи и болка.

Основната цел на рубриката, в която всеки месец д-р Бранимир Кирилов гостува, е да комуникираме ефективните методи за превенция, грижата за устната хигиена и възможностите за поетапно решаване на вече възникнал и дори задълбочен проблем, така че да сме полезни на аудиторията.

Много ценен елемент в тази колаборация е начинът, по който водещата на предаването д-р Неделя Щонова и нейният събеседник преплитат научни факти и терминология с разбираеми примери от ежедневието на всеки един от нас. Така поднесената информация е много по-лесносмилаема и посланието, свързано с денталното здраве – много по-разбираемо за широката аудитория на „Светът на здравето“.

КЛИЕНТ: Дентален център Medical Dent

БРАНД: Medical Dent

СЕЗОН: пролет/есен 2023

КАНАЛ: bTV