15 септември! Отново на училище със специалното ни предложение

Станете част от преживяването на българските деца с присъствие в тематичното съдържание във всички платформи на bTV Media Group

Реклама

Първият учебен ден наближава, като ученици, учители и родители са в очакване на една нова и по-успешна учебна година.

Дали децата ще тръгнат на училище или ще продължат с онлайн обучението вкъщи заради пандемичната ситуация -  все още не е съвсем ясно. Но едно е сигурно – 15 септември ще има. И остава нуждата от приготовления и покупки, за да са готови децата за първия учебен ден.

Именно заради това bTV Media Group подготви специален пакет, който да бъде пръв помощник на рекламодателите в комуникацията на успешните им послания за 15 септември.

Специалното предложение, което може да откриете тук (BG/EN) дава възможност за оригинално присъствие, фокусирано в дигитална среда и с надграждане на комуникацията в радио и телевизионните платформи на bTV Media Group.

Предложението включва изработването на оригинална интернет страница, която ще съдържа специална интерактивна игра за родители.

Дигиталният пакет дава възможности за специализирано DMP таргетиране към родителска общност в сайтовете на bTV Media Group, както и „Тема на месеца“, посветена на първия учебен ден, в Ladyzone.bg.

Специалната и интерактивна дигитална активност ще бъде подкрепена от активна комуникационна кампания в обичаното радио N-JOY.

Освен това, дигиталната игра ще бъде обвързана чрез анонси и с програмата на bTV, а именно със специално подбраните филми на неделния „Семеен следобед“, а клиентското присъствие ще продължи и в забавната програма на Cartoon Network.

Усилията на bTV Media Group да създаде работещи рекламни възможности за марките на своите клиенти продължават, защото програмата на bTV и подготовката да сме отново на училище ни зареждат с оптимизъм и усмивки в очакване на първия звънец.

 

bTV Media Group
Отдел “Продажби”
София 1463
пл. България, 1 НДК, Административна сграда, ет. 11
Тел. (+359) 2 9176 800
Тел. (+359) 2 9156 564
Факс: (+359) 2 9176 886
e-mail: [email protected]