bTV Media Group със специални рекламни пакети за „Мач на надеждата“ на Стилиян Петров

bTV Media Group разработи два специални рекламни пакетa за предстоящия благотворителен мач, организиран от футболната ни звезда Стилиян Петров

Реклама

"Мач на надеждата" на Стилиян Петров ще се излъчи прякo по bTV Action. Спортният сайт btvsport.bg също ще излъчи мача на 6 септември от 17:00 ч.

Звезди на световния футбол ще пристигнат в София, за да вземат участие в благотворителния двубой, организиран от фондацията на бившия капитан на българския национален отбор.

Мачът ще се проведе на стадион Васил Левски, а събраните средства ще бъдат дарени за лечение на хора с онкологични заболявания.

В националния отбор звездите са Христо Стоичков, Димитър Бербатов, Наско Сираков, Мартин Петров, Мариан Христов, Валери Божинов и други.

Сред чуждестранните звезди ще блеснат Луис Гарсия, Неманя Видич, Джо Коул, Шей Гивън, Стюърт Даунинг, Юри Джоркаеф, Гарет Бари, Гайска Мендиета и Ашли Йънг.

За нашите рекламодатели сме подготвили два рекламни пакета – Optimum и Premium.

Premium пакетът обхваща всичко най-интересно в периода преди и след „Мач на надеждата“ и включва следните елементи:

-  Присъствие в  LIVE Stream на мача в спортния сайт btvsport.bg, като това е единственото онлайн излъчване на събитието в България

  • Присъствие в специална видео поредица посветена на всичко около благотворителния двубой
  • Присъствие в интервюта и други материали със звездите
  • Рекламни шапки във всички видеа от поредицата
  • Facebook игра в страницата на bTV Sport със специални награди

И това не е всичко. Предложението включва и допълнително видео съдържание в специални епизоди на спортния видео подкаст „За спорта без клишета“. Предложението включва осъществяването на продуктово позициониране.

Optimum пакетът включва основните линии от Premium пакета около присъствието в LIVE Stream-a на мача.

Отдел Дигитални продажби на bTV Media Group е на разположение да отговори на вашите въпроси и запитвания на [email protected].